Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битно нема судии-мудииНема судии-мудии...има 8-2...
Додека тој вампир седи на клупата како менаџер на твојте ништо од премиер лигата.Abe sho ve gleam nenormalni. Posle gubenjeto na titulata proshla sezona u posledni sekungi, vie mislite Fergi so skrsteni race kje sedi. Ne ostava on nisho na sluchajot sezonava![]()
Абе еве јас ти кажувам, Фергусон ќе го плати судијата, на вас еден црвен и пенал ќе ви досуди, да не биде ептен како со Челси. А братучед му на Ферги ќе го стават да биде линиски судија, и ќе ви поништат гол, поради непостоечки офсајд. Памти го постов, пошто така ќе испадне...Битно нема судии-мудии
Иначе тие 8-2 беа зошто рвп беше во Арсенал, сеа без него има да ги посереме јунајтед. Сеа знам дека ќе се изнасмеете ама потсетете се на ова наредната недела![]()
Како што кажа некој погоре црнци да го клатат.!!!Една молба до фановите на Челзи , добро запамтете го Клатенбург !![]()
Битно нема судии-мудии
Иначе тие 8-2 беа зошто рвп беше во Арсенал, сеа без него има да ги посереме јунајтед. Сеа знам дека ќе се изнасмеете ама потсетете се на ова наредната недела![]()
Ќе видиме како ќе испадне, ама ја не мислам како тебе...Абе еве јас ти кажувам, Фергусон ќе го плати судијата, на вас еден црвен и пенал ќе ви досуди, да не биде ептен како со Челси. А братучед му на Ферги ќе го стават да биде линиски судија, и ќе ви поништат гол, поради непостоечки офсајд. Памти го постов, пошто така ќе испадне...
Ние не плачеме, горди сме и во победа и во поразДа без него немаше ни тие 2 да ги дадете и не се силете како другарчинава ваши да не испадне и вие да плачете како минатиот пат.
Ќе видиме како ќе испадне, ама ја не мислам како тебе...
Не за друго туку Ферги се плаши од Венгер. Не е Венгер ко Ди Матео да скока само ко мајмун, Венгер е стар волк, поштено иде и му зашлапува 3-4 и тука е завршена утакмицата. Да видиш после како Ферги ќе си ја подвитка опашката![]()
Tuuu dolgata lista na osvoeni tituli ide eptena kontra na ova sho go zborish.Додека тој вампир седи на клупата како менаџер на твојте ништо од премиер лигата.
Е тука си у право...Ќе видиме како ќе испадне, ама ја не мислам како тебе...
Не за друго туку Ферги се плаши од Венгер. Не е Венгер ко Ди Матео да скока само ко мајмун, Венгер е стар волк, поштено иде и му зашлапува 3-4 и тука е завршена утакмицата. Да видиш после како Ферги ќе си ја подвитка опашката
Ние не плачеме, горди сме и во победа и во пораз
Иначе си кажав убаво потсетете се на мојов пост наредната недела![]()
2 годинки имам чичо... знам мало сум уште, не разбирамДетенце колку годинки имаш кажи му на чичо
-11Кој друг ќе ви каже вакво нешто ако не...
Прегледај го приврзокот 51450
... некој искусен во таа област.![]()
![]()
![]()
![]()
извинете, морав сеа.![]()
А бе Арсенал тепа следна недела сто посто.Битно нема судии-мудии