Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку пенали за Челзи недосудени имало кога се игра против Јунајтед нема потреба да се коментира. STFU.
Еве на пример на коментаров и јас ќе кажам, колку црвени требало да јадат играчи на Челзи (Ивановиќ, Луиз) па не јаделе. :)

За играта со рака ни збор, за голов од офсајд и црвениот библија пишана, јасно ми е :)

И тебе ти личи на годините, од кога пратиш фудбал, 2011?
Ајде мавај бан..
Не сум ја модератор бе,инаки би јадел,кога не ни досудија пенал нели рековте демк све ни се вратило,не знам што се буните сеа.

A6T5SCLCQAAMMnx.jpg
:tapp:

Види сега,има педерски начин и педерски начин.

Давање 2 гола од корнер во 91 и 92 е педерски начин на победа.

Во 1 година 2 пенали,2 црвени и непоништен гол од офсајд е ново ниво на педеризам.
Тоа веќе ги навредува педерите.
Два чисти гола од корнер во 91 и 92 минута е карактер.

Ова второво, е маркетинг-менаџмент.

Еве на пример на коментаров и јас ќе кажам, колку црвени требало да јадат играчи на Челзи (Ивановиќ, Луиз) па не јаделе. :)

За играта со рака ни збор, за голов од офсајд и црвениот библија пишана, јасно ми е :)
Па затоа му викам да не коментира многу. А за црвени збориш, ко овие денес што ги добивме? Немој и ти Фросе, немој и ти, ако си задоволна со ова, страшно сум разочаран од тебе.

Не сум ја модератор бе,инаки би јадел,кога не ни досудија пенал нели рековте демк све ни се вратило,не знам што се буните сеа.

Па што се дигаш?
На ваква победа да ти се пуни срцето, стварно треба да си мрднат. Извини ама точно е.

ЈУНАЈТЕД НЕМА ПОМОШ ОД СУДИИ !
НЕМА ПОМОШ ОД ФА !

НЕМА !!!
Те боли Тасе, ти барем си имаш тема да се изрелаксираш другиве нека се нервираат :cool:

Па затоа му викам да не коментира многу. А за црвени збориш, ко овие денес што ги добивме? Немој и ти Фросе, немој и ти, ако си задоволна со ова, страшно сум разочаран од тебе.
Воопштп не сум задоволна, со Syn гледам, ќе ви потврди ако не верувате. :)

Кој ќотек им го удри Луиз последниве десетина минути. :pos:
Иначе срамота е ова што се случува стварно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom