Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти бе не е јавна анкетава? Да ги видам абдал....уствари јунациве шо гласале за победа на Челзи и сеуште не разбираат дека Маначестер Јунајтед оди непоразен до крај.

А сезонава најнеизвесна досега ќе била... :pos2:

Заборавив да ја ставам јавна. После беше касно :toe:

Интересна утакмица ќе биде у секој случај,би сакал Челзи да победи и да стане се поинтересно али ќе го видиме тоа на терен.Реално Манчестер е у некоја си подобра форма за разлика од Челзи кој незнае што значи победа последниве неколку месеци..Па нека победи подобриот и похрабриот тим..

Мора Манчестер да покаже дека заслужено е лидер на табелата, мора некако да се реваншира за ланските порази. Нема победено на Стемфорд од 2002 година, во недела има можност да се соочи со слабата форма на Челзи и да го прекине постот. Челзи ќе бидат под поголем притисок, а Јунајтед се доволни искусни со мудра игра да го искористат тоа. Ферги ќе ја постави замислената тактика, и да ве потсетам дека сега нема да биде Џони Еванс позади, туку малку поинаку. Затоа верувам во стабилноста на тимот, посебно на одбраната, и се надевам дека ќе одиграат на ниво, и ќе ја продолжат серијата без пораз уште некој месец.

Со сета почит до навивачите на Манчестер Јунајтед.
Како и сите вие знам кој е Фергусон, затоа и го спомнав во постот, немојте да ме демантирате со Блекбурн а да ми ги спомнувате лесните распореди од почетокот на сезоната, затоа што тие што беа "лесен распоред" вие ремизиравте со нив.
Последниве утакмици Манчестер влегува во ритам, не велам не, али уште ја нема таа игра што треба да ја игра Шампионот на Анлгија и сеуште го играат најгнасниот фудбал, али ко ќе видиш дека моментално никој не игра така ајде да кажеме пак дека моментално сте најдобри, али мислам дека кога Челзи би бил комплетен без повреди друга песна ќе се пееше, муабетот ми е не го отпишувајте Челзи така лесно.
Може сеа да ја искористите слабата форма на Челзи и кризата во која се наоѓа и да се заврстите на табелата али знајте дека има уште многу за играње, истово се однесува и за Челзи и за сви остали претенденти за титула.
Се надевам на добра утакмица во недела и нека победи подобриот.

Со сета почит до навивачите на Манчестер Јунајтед.
Како и сите вие знам кој е Фергусон, затоа и го спомнав во постот, немојте да ме демантирате со Блекбурн а да ми ги спомнувате лесните распореди од почетокот на сезоната, затоа што тие што беа "лесен распоред" вие ремизиравте со нив.
Последниве утакмици Манчестер влегува во ритам, не велам не, али уште ја нема таа игра што треба да ја игра Шампионот на Анлгија и сеуште го играат најгнасниот фудбал, али ко ќе видиш дека моментално никој не игра така ајде да кажеме пак дека моментално сте најдобри, али мислам дека кога Челзи би бил комплетен без повреди друга песна ќе се пееше, муабетот ми е не го отпишувајте Челзи така лесно.
Може сеа да ја искористите слабата форма на Челзи и кризата во која се наоѓа и да се заврстите на табелата али знајте дека има уште многу за играње, истово се однесува и за Челзи и за сви остали претенденти за титула.
Се надевам на добра утакмица во недела и нека победи подобриот.
Вие сами се отпишувате бе човек, никој од нас не ве отпишува..

А и Манчестер и Арсенал имаат многу повредени играчи.. Додуша сеа кај Манчестер останаа уште малце, ама еве и кај Челзи се вратија.. А иначе освен против Сандерленд кога бевме ужасни и против Болтон и второто со ВБА кога бевме просечни, друго се Манчестер изигра супер.. Дури и против Фулам и Евертон.. А и Челзи победи утакмици што не ги заслужи, како Блекбурн на пример, ама исто и загуби поени, кога заслужи да освои.. и :toe:

Да се потсетиме на последните 10тина натпревари.. :)

Премиер Лига 2008/09, Челзи 1:1 Манчестер Јунајтед

Финале Лига на Шампиони - Москва, Манчестер Јунајтед 1:1 Челзи (6:5 на пенали)
- - -

Премиер Лига 2007/08, Манчестер Јунајтед 2:0 Челзи
- -

Премиер Лига 2006/07, Манчестер Јунајтед 1:1 Челзи
- -

Доста се.. :) Квалитетот на видеата кај некои е 0, ама тоа е.. :smir:

Ехааа,свака част!:)

Големо дерби...едвај чекам Недела да дојде :vozbud:

Очекувам интересен натпревар во кој главната улога нема да ја имаат судиите туку играчите.Нешто не ми штима во Челзи мислам односите помеѓу играчите се некако лоши( се виде на натпреварот против тотенхем,кога се изведуваше пеналот и ако не се лажам отказот на долгогодишниот заменик тренер)ама сепак мислам дека Анчелоти ќе го добие овој дуел!

Морам да те корегирам.Односите помеѓу играчите се одлични.Искрено јас не памтам кога имало некој конфликт помеѓу нив во Челзи,се е во најдобар ред.А,отпуштањето на Вилкинс и бркањето на Арнесен е сосема друга работа,која не е поврзана со играчите.

По некоја логика би рекол Х, но бидејќи на Челзи формата е никаква, би рекол двојка без двоумење...
Во едно сум сигурен, ќе гледаме добар фудбал!

Се надевам дека конечно ќе ставиме крај на серијата без победа кај Челзи и мислам дека ова е правиот момент,лоша форма на Челзи притисок над играчите и Анчелоти, додека Манчестер игра се подобро и подобро,посебно по победата над Арсенал,самодовербата кај играчите е на високо ниво така да типувам ,победа на Манчестер 1-2,иако би бил презадоволен и со бод.
Поздрав и нека победи подобриот!:smir:

БТВ,бришете 1 пост ова нетов мрднат е...

Се надевам дека конечно ќе ставиме крај на серијата без победа кај Челзи и мислам дека ова е правиот момент,лоша форма на Челзи притисок над играчите и Анчелоти, додека Манчестер игра се подобро и подобро,посебно по победата над Арсенал,самодовербата кај играчите е на високо ниво така да типувам ,победа на Манчестер 1-2,иако би бил презадоволен и со бод.
Поздрав и нека победи подобриот!:smir:

Оти бе не е јавна анкетава? Да ги видам абдал....уствари јунациве шо гласале за победа на Челзи и сеуште не разбираат дека Маначестер Јунајтед оди непоразен до крај.

А сезонава најнеизвесна досега ќе била... :pos2:

Да се смеам на ова треба?

Дај не заебавај.. :)

Морам да те корегирам.Односите помеѓу играчите се одлични.Искрено јас не памтам кога имало некој конфликт помеѓу нив во Челзи,се е во најдобар ред.А,отпуштањето на Вилкинс и бркањето на Арнесен е сосема друга работа,која не е поврзана со играчите.

Штом односите се ок,тогаш мислам дека Челзи ќе победи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom