P
PewDiePie
Гостин
Челзи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не, не...!
Мора да им вратиме барем со еден гол од офсајд или од непостоечки фаул.
Да видат како е![]()
Е ај па ти кажи кога Манчестер победи на среќа?!? Јас ќе ти кажам кога изгуби поради недостаток на среќа... Да видиме дали Манчестер победува оти дава голови на среќа...btw. кои се тие голови на среќа??? 5те на Бербатов со Блекбурн се на среќа?? Головите со ножички на Бербатов се на среќа?? Голот со тил на Чичарито е на среќа?? (или снаодливост можеби?).. Головите на Видиќ со глава се на среќа?? Супер-погодокот на Македа со Вила е на среќа?? Волејот на Флечер со Евертон?? КОЈ???? (освен овој на Парк од последното коло, ама тоа па промашивме 3-4 100 постотни шанси)Демантирај ме, на која утакмица делувавте супериорно како Челзи во првите 2 месеци?
Или на секоја просечно изигравте и голови онака дававте, случајно?
Или сега ќе почне тоа, Манчестер секогаш слабо играл во почетокот на сезоната ова она, немој такви приказни..
Не хејтам ниту еден тим, ниту еден фудбалер, тренер било што, само кажувам како изгледаат работите, не дека сум фан на Челзи па ајде ќе ве напаѓам.
Oд каде? Па од бледата игра и головите на среќа што ги постигнувате..
За судии немој да зборуваш, знаеме кој е Фергусон.
Демантирај ме, на која утакмица делувавте супериорно како Челзи во првите 2 месеци?
Или на секоја просечно изигравте и голови онака дававте, случајно?
Или сега ќе почне тоа, Манчестер секогаш слабо играл во почетокот на сезоната ова она, немој такви приказни..
Не хејтам ниту еден тим, ниту еден фудбалер, тренер било што, само кажувам како изгледаат работите, не дека сум фан на Челзи па ајде ќе ве напаѓам.
Овие што рекоа Челзи толку самоуверено ако победи Манчестер ќе ги снема ко место во автобус во петок, исто ко на темата за дербито против Арсенал. Падобранци на кило![]()
Од нашиве фанови освен Стефан Браниак,мислам дека никој не се курчи.Онака си ќутиме мудро,ако тепаме ќе се радуваме нормално,ако не ќе го пцуеме Анчелоти и така![]()