Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Навивачки нормално сакам и искрено се надевам дека Челзи конечно после црната серија ќе му го нанесе првиот пораз на Манчестер сезонава.Но,реалноста е друга.
Лошата играчка и резултатска форма,истрошените играчи и немањето мотивација се и те како предност за Јунајтед,кој за разлика од Челзи игра во прилично добра форма,играчите се на место и имаат огромна мотивација.Да не го заборавме и Фергусон,многу нормално.
Арно ама на минатиот меч со Тотенхем на гости,Челзи покажа заби,покажа мадиња,го надмудри противникот,и тоа ми влева некаква надеж дека Челзи може ќе победи.

Да не бидам субјективен ќе кажам дека ќе заврши нерешено 1-1,но длабоко во себе се надевам на победа.Исто така се надевам дека ќе има фер и коректна игра(малце тешко ама ај...:)) и судење.

Среќно и на двата тима и нека победи подобриот :)

*и неам баш некоја омраза кон Манчестер реално да збориме.Единствен тим така што го мразам од Англија е Ливерпул,така да...

--- надополнето ---

Не, не, не...!
Мора да им вратиме барем со еден гол од офсајд или од непостоечки фаул.

Да видат како е :)

Сум видел многупати како е..не од Манчестер,ама од Барселона,Ливерпул и уште некој,и те како.

Гласав за нерешено. Челзи иако е во лош период може да изненади.

Другар,изненадување би било ВБА да го победи Манчестер или пак Волвс,а не Челзи да го победи.Во каква и да е форма,колку и да е лош,никогаш не можеш да речеш дека било изненадување ако Челзи го победи Манчестер.

Треба да се разграничат некои работи.

Мислам дека ќе го надиграме и победиме Манчестер како никогаш досега. Впочем, и јас бев убеден на победа против Ливерпул на Енфилд пред 2 месеца, Ливерпул во онаква форма,Ливерпул во оваква форма и ни го начукаа на крај. Ќе видиме, мислам дека Челзи ќе победи. 2 - 0 типувам.

Демантирај ме, на која утакмица делувавте супериорно како Челзи во првите 2 месеци?
Или на секоја просечно изигравте и голови онака дававте, случајно?
Или сега ќе почне тоа, Манчестер секогаш слабо играл во почетокот на сезоната ова она, немој такви приказни..
Не хејтам ниту еден тим, ниту еден фудбалер, тренер било што, само кажувам како изгледаат работите, не дека сум фан на Челзи па ајде ќе ве напаѓам.
Е ај па ти кажи кога Манчестер победи на среќа?!? Јас ќе ти кажам кога изгуби поради недостаток на среќа... Да видиме дали Манчестер победува оти дава голови на среќа...btw. кои се тие голови на среќа??? 5те на Бербатов со Блекбурн се на среќа?? Головите со ножички на Бербатов се на среќа?? Голот со тил на Чичарито е на среќа?? (или снаодливост можеби?).. Головите на Видиќ со глава се на среќа?? Супер-погодокот на Македа со Вила е на среќа?? Волејот на Флечер со Евертон?? КОЈ???? (освен овој на Парк од последното коло, ама тоа па промашивме 3-4 100 постотни шанси)

Oд каде? Па од бледата игра и головите на среќа што ги постигнувате..
За судии немој да зборуваш, знаеме кој е Фергусон.

Зашто бе бледата игра? И кој има небледа игра според тебе?
Не може да кажеш дека тимот кој моментално има најмногу постигнати голови во Англија (36 со коло помалку од сите други) постигнувал голови на среќа. Ќе ти се смее некој. А за Фергусон верувам дека знаеш кој е.

Овие што рекоа Челзи толку самоуверено ако победи Манчестер ќе ги снема ко место во автобус во петок, исто ко на темата за дербито против Арсенал. Падобранци на кило :icon_lol:

Демантирај ме, на која утакмица делувавте супериорно како Челзи во првите 2 месеци?
Или на секоја просечно изигравте и голови онака дававте, случајно?
Или сега ќе почне тоа, Манчестер секогаш слабо играл во почетокот на сезоната ова она, немој такви приказни..
Не хејтам ниту еден тим, ниту еден фудбалер, тренер било што, само кажувам како изгледаат работите, не дека сум фан на Челзи па ајде ќе ве напаѓам.

Еве јас те демантирам, демолирање на Блекбурн со 7:1, од поново време. А и шо е битно тоа Челзи шо тепал на почетокот, ако сега продолжи со лошата серија и падне уште подоле? Во случај да изгуби Челзи во недела, ќе биде дополнителен шок, и уште повеќе следува остување на Емирати. Ова шо викаш просечно изигравте тие е чисто од гледање на ситуацијата од навивачки аспект, или недоволно го пратиш Јунајтед. Ама те сфаќам. Иам многу луѓе така сретнато, абе како Манчестер така тепал, па не биле нешто, па не знам како, ама има нешто друго шо вие не го гледате и не го признавате.

П.С. Да не спомнувам нерешените со Евертон, Фулам и ВБА. Можеш да ги искоментираш и оние ако си прател.

Овие што рекоа Челзи толку самоуверено ако победи Манчестер ќе ги снема ко место во автобус во петок, исто ко на темата за дербито против Арсенал. Падобранци на кило :icon_lol:

Од нашиве фанови освен Стефан Браниак,мислам дека никој не се курчи.Онака си ќутиме мудро,ако тепаме ќе се радуваме нормално,ако не ќе го пцуеме Анчелоти и така :)

Од нашиве фанови освен Стефан Браниак,мислам дека никој не се курчи.Онака си ќутиме мудро,ако тепаме ќе се радуваме нормално,ако не ќе го пцуеме Анчелоти и така :)

Најмалце ми беше за вас :)))))))))))))))

Оти бе не е јавна анкетава? Да ги видам абдал....уствари јунациве шо гласале за победа на Челзи и сеуште не разбираат дека Маначестер Јунајтед оди непоразен до крај.

А сезонава најнеизвесна досега ќе била... :pos2:

Разбрав,сфатив што сакаше да кажеш :)

Иначе Челзи ако игра како што го играше второто полувреме со Тотенхем,тогаш би се надевал на победа.Ама ако играше како против Сандерленд,Ливерпул и остали срање екипи што не тепаа,тогаш лошо му се пишува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom