Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер Јунајтед како и секогаш ќе тргни насилнички на средината на теренот.
Ако на слепецон од тренер на Челзи му текни да излези со одговор на то, т.е. со петмина на средина, ќе има тврд и неизвесен дуел. Ако не, пак ќе има тврд дуел, но не и неизвесен, се ќе диктира Манчестер Јунајтед вклучувајќи го и резултатот 0-1 од некоја 79 минута.

Се слагаме фантоме...само не правам разлика меѓу флечер/сколс-есиен/микел...копачишта се...муабетот е кој ќе тепа повеќе, а не дека нашите ќе тргнат насилнички :)

На сето тоа ако додадеш судија што ќе остави машка игра, тек тогаш имате огромни шанси за победа...без навреда ама повеќе тепаат вашите.

Исклучоци има, еванс кога му извади слепо црево на дрогба...
Како и да е, ако се организираме да гледаме масовно со вас Челзијашите, ќе биде јако...

Еве едно добро интро :)

Се слагаме фантоме...само не правам разлика меѓу флечер/сколс-есиен/микел...копачишта се...муабетот е кој ќе тепа повеќе, а не дека нашите ќе тргнат насилнички :)

На сето тоа ако додадеш судија што ќе остави машка игра, тек тогаш имате огромни шанси за победа...без навреда ама повеќе тепаат вашите.

Исклучоци има, еванс кога му извади слепо црево на дрогба...
Како и да е, ако се организираме да гледаме масовно со вас Челзијашите, ќе биде јако...
Праевме муабет дека не си го гледал Челзи, така? Есиен? Дали веќе нема здрав лигамент во колената или не знам шо е, ама ГОТОВ Е. Се пишува за чистка на Абрамович, од Дрогба до Тери. Ама кој треба да е прв? Есиен. Само ем никој не го сака, ем фантастично неспособната докторска служба на Челзи е убедена дека тој ќе биди спремен како никогаш досега.
Моите ко веќе се изразуваме така, можеби повеќе тепале. Ама веќе не е така, и искрено ми фали то, Балак да го закопа лајното Евра в место, да не мрдни од кај шо е закопан. Ама то е, сакаме да не сакаат сите... :kesa:

Организирано ретко гледам, а то особено нема да биди за еден обичен дуел. Шо да ти кажам, ама ако не е директна борба за позиција јас не го чувствувам Маначестер Јунајтед за некој ривал. :toe:

Еве едно добро интро :)

Шо знам, пак не ми буди ништо посебно. Едноставно ривалство има само кога е директна бобра за позиција, вака нема ништо, барем за мене. :toe:

Те сфаќам за ривалството, не се некои ривали Јунајтед и Челзи освен кога нема борба за титула. Се знае кои се хард кор ривали и на Челзи и на Јунајтед:)

Всушност, не некои ривали, нема воопшто друго ривалство. Можеби во иднина, некогаш. Но оваа сезона, сега, за овој натпревар - нема ништо.

--- надополнето ---

Еден додаток само, пред се за манс, да види кој е очајот на Челзи шо го спомнав прееска (сакаме сите да не сакаат :kesa:) :
Incidentally, Chelsea's worst run of form in 15 years has come in a season in which we top the Fairplay league, with points awarded for respecting the officials among other things, by a fair margin ...

Уште еднаш... :kesa:

За овој натпревар дефинитивно ке фали Балак,им го имаше меракот на Манчестеровци,од Роналдо до Евра :)

За овој натпревар дефинитивно ке фали Балак,им го имаше меракот на Манчестеровци,од Роналдо до Евра :)

Фали фашистот дефинитивно. Со него беше и Тери. Сеа е само Тери. :)

Порано и Макелеле знаеше да направи проблеми. Такви играчи секогаш се потребни за премиер лига :)

ej , zaebancijata nastrana igrajte ja ova 1
i tie sho se od celzi i do mancester naprajte nekoj denar
city zaebava arsenal nema silaa
nema da bidi interesno ako ne zavrsi ova 1

ej , zaebancijata nastrana igrajte ja ova 1
i tie sho se od celzi i do mancester naprajte nekoj denar
city zaebava arsenal nema silaa
nema da bidi interesno ako ne zavrsi ova 1
Кец ќе ја оставиме за Олд Трафорд, сеа двојка ќе биде. :icon_lol:

Najserioznooo
ce ja igram jas jakoo na kec
pa sega vashe e da me sledite ili ne !