Chelsea vs. Manchester United / FA Community Shield 08.08.09 / 16h

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе излезе како победник?

• Црвените Ѓаволи

Гласови: 31 58,5%
  • Сините од Стемфорд

Гласови: 22 41,5%

• Вкупно гласачи
    53
Ќе биде тежок натпревар.....но мислам дека овде Манчестер ќе победи....:)

Ќе биде интересна утакмица за гледање ... 1-1 и Челзи тепа на пенали :)

Ќе биде интересна утакмица за гледање ... 1-1 и Челзи тепа на пенали :)

Ех, ако има пенали според мене ние имаме предност, кај нив Хиларио е на голот, кај нас ВДС најверојатно а и Кушчак да е нема некоја голема разлика. Нешто слично како лани Фостер - Чех кога беа тие во предност. :)

Ех, ако има пенали според мене ние имаме предност, кај нив Хиларио е на голот, кај нас ВДС најверојатно а и Кушчак да е нема некоја голема разлика. Нешто слично како лани Фостер - Чех кога беа тие во предност. :)
Не го потценувај Хиларио, + зависи и од изведувачите на пеналите :smir:

Мислам дека Манчестер ќе тепа во регуларно време.По спремни се од Челзи во моментов.

Очекувам пред се фер натпревар, да нема грубости(Балак го нема така да треба да е помирно), да не си се исповредат меѓу себе па после да ги гледаме арсенал и лузерпул како се борат за титула :)

Нека победи подобриот!

Типувам на Манчестер секако. Околу составот, не би ме изненадило Валенсија да не игра од почеток зашто беше повреден до пред некое време, а да игра Гигс или Парк. Исто не би сакал Еванс да е лево, О'Шеј подобро би се снашол таму според мене. За Челзи познат е делумно составот и мислам дека Јунајтед може да се спротистави денес и да победи.

Јунајтед победува моментално сме посилни од нив во скоро секој дел од теренот.

Van der Sar важи за еден од позабележливите пеналџии, од послабите. Колку има фатено во кариерата, еден или два? :)

Инаку, мислам дека нема да форсира Челси колку што ќе форсира Манчестер. На Челси СКОРО да му е сеедно за Черити, овај де Комјунити купот, а на Манчестер секој куп му е битен како да освоиле Лига на Шампиони. Посебно Фергусон бара начин да го олабави своето ремче околу вратот што му го стави Карло за да го влечка низ порази.

И така ... со опуштена игра очекувам победа на Челси, може минимална, а може на пенали.

Van der Sar важи за еден од позабележливите пеналџии, од послабите. Колку има фатено во кариерата, еден или два? :)

Инаку, мислам дека нема да форсира Челси колку што ќе форсира Манчестер. На Челси СКОРО да му е сеедно за Черити, овај де Комјунити купот, а на Манчестер секој куп му е битен како да освоиле Лига на Шампиони. Посебно Фергусон бара начин да го олабави своето ремче околу вратот што му го стави Карло за да го влечка низ порази.

И така ... со опуштена игра очекувам победа на Челси, може минимална, а може на пенали.

Сепак биле повеќе од два и тоа баш против Челзи :)

:smir: Може може.
Додуша, од 1343534545646 против Челси, два и не се многу :)
Шала на страна, ете си фатил чоекот, посебно кога ќе го изнервира на некој недоквакан како Ди Санто, ама пенал си е пенал.
И да ти кажам право, баш сакам да има пенали денес, да видам како ќе се покаже Сан дер Вар :)

Ван дер Сар е веќе докажан, тоа петлите ваши треба уште леб да јадат :icon_lol: :)

:smir: Може може.
Додуша, од 1343534545646 против Челси, два и не се многу :)
Шала на страна, ете си фатил чоекот, посебно кога ќе го изнервира на некој недоквакан како Ди Санто, ама пенал си е пенал.
И да ти кажам право, баш сакам да има пенали денес, да видам како ќе се покаже Сан дер Вар :)

Битно важните пенали ги фаќа, дали е на Санто Манто или на Анелка, ги фатил и благодарни сме му :)

^Ке има пренос од 4 саат ја сега гледав на телетекст!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom