Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Во темата со ливерпул-јунајтед пред некој месец ме исмевавте кога викав дека мокар терен=брза игра т.е топката побрзо се движи,а сега го исмевате него дека вика играта ке биде поспора доколку е влажен теренот.Епа мили мој одлучете се на што стоите :cautious:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Поентата му е ако се плива..ко на утакмица една во Италијанско пред 2-3 недели...наместо фудбал, на полувреме им фрлија капи и купаќи па почнаа да играат ватерполо второ...тогаш многу јасно дека ќе биде спора играта...зошто имаше ВОДА...немаше тапкапкање на топката, него се лепеше....на шут (ако успее да шутне доволно јако, зошто пола нога под вода му идеше) идеше со помала силина, поспоро движење на играчите итн итн........но, доколку е влажен (знам дека лошо звучи зборов)...и има малку вода, мокар е да кажам...топката ќе си добива забрзување....го изругавте човекот за џабе...а глеам и дечково над мене пред два месеца сте го напнале без врска :)

В

Вори

Гостин
Подобро да се одложи како лани. И лани Челзи имаше проблеми со отсуство на играчи и сега исто.
Па после на пролет ќе ги тепаме во заостанатата :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Поентата му е ако се плива..ко на утакмица една во Италијанско пред 2-3 недели...наместо фудбал, на полувреме им фрлија капи и купаќи па почнаа да играат ватерполо второ...тогаш многу јасно дека ќе биде спора играта...зошто имаше ВОДА...немаше тапкапкање на топката, него се лепеше....на шут (ако успее да шутне доволно јако, зошто пола нога под вода му идеше) идеше со помала силина, поспоро движење на играчите итн итн........но, доколку е влажен (знам дека лошо звучи зборов)...и има малку вода, мокар е да кажам...топката ќе си добива забрзување....го изругавте човекот за џабе...а глеам и дечково над мене пред два месеца сте го напнале без врска :)
Битен е и начинот како ќе се каже нештото/нештата ;)
Пример ти овде фино лепо објасни како што и зошто, па никој нема да те руга нели? :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абе нормално е кога ке се каже мокар терен да се мисли на тоа влажен, не да е езеро теренот, па сите имат дренажи ебаго, 1 во 49 се оние кај кои ќе се случи езеро на теренот.
Кога ке се каже мокар терен се подразбира на тоа требата да е влажна и готово. Секогаш ќе биде побрза топката на таков терен.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Влажниот терен ќе дава дополнителни проблеми, и мислам дека играта ќе се движи бавно.

еве што напиша Suarez 7 , значи не се доискажа и затоа ние малце го исмеавме :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
5 души од Фан Клуб Челзи гласале за Јунајтед.. Пак почанвте со магиите а? :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Неофицијално
само незнам што го ставиле Лампард....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Битен е и начинот како ќе се каже нештото/нештата ;)
Пример ти овде фино лепо објасни како што и зошто, па никој нема да те руга нели? :)
Те разбирам јас што сакаш да кажеш...муабетот е што сите и него го разбравте...само сакавте да го позаебавате :)
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 16:12 ---
И фала што не ме ругате :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom