Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако има некој добар стрим од Скај Спортс тука оставете го..

В

Вори

Гостин
Јанг не доби жолт кога го фаулираше Бане, а Бане кога го чукна Јанг, одма доби жолт.
Да ти ебам критериумите Веб, слепец еден.

Секој контакт го окарактезира за фаул на Манчестер, ова последново со Гигс... смешки.

А и требаше слободен за Јунајтед и картон за Кејхил ама тоа е. Еднаш суди едно, еднаш суди друго.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
За се има прв пат, ете дојде моментот и јас еднаш да навивам за Јунајтед :icon_lol:
Не прај малери сеа, не биди пеер.... како јас ќе навивам утре за вас :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
^Ти самиот кажа дека И Кејхил требало да добие жолт па не доби и рече дека се фит фит. Направи нов фаул доби жолт, и не му е прв фаул на Иванович.

Иначе голов ќе биде добра увертира за второ полувреме да гледаме подобар фудбал!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Потапа судење немало до сега,ова е врвот на очајот :eek:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Кое глумење од United 4 фаули имаше безвеза одма легнуваат. Него што придобивка има Ливепул ако тепа Јунајтед не ми е јасно,ај нека ме просветли некој од хард коре фановиве на Ливерпул?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Да ти ебам судијата бе ццц...ГЕЈ!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.957
Поени од реакции
11.796
За судијава немам коментар, врска нема од судење. Ни за едните ни за другите во корист, повеќе тензија ствара. Дебил.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Засега сме подобри но нема фајде од тоа!
Поарно да играме послабо и да дадеме гол!
GGMU!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Чех како да прими некоја посебна енергија од капитенскана лента :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.869
Поени од реакции
12.432
Кое глумење од United 4 фаули имаше безвеза одма легнуваат. Него што придобивка има Ливепул ако тепа Јунајтед не ми е јасно,ај нека ме просветли некој од хард коре фановиве на Ливерпул?
Со пораз на Челзи а со победа на Ливерпул одиме нa - 1 до Челзи и Њукасл за 4то. Од друга страна наредната ја играме со Јунајтед и шанса да им ги поматиме сметките за титула. И ние 4ти и Јунајтед без титула

S

Stivie G

Гостин
Ако вие изгубите а ние утре тепаме ќе дојдеме на -1 од 4-место, ете тоа е целата работа

A

Alexander Nevsky

Гостин
Имаше сега повторена снимка со Кејхил и Велбек,чист како солза беше стартот. Си ја удри топката Кејхил прво па после се судри со Велбек.

Kajgana Shop

На врв Bottom