Која радост на Челзи да има крај? Таа од последните два дуели кои се изгубени?
Епа Дрогба редовно дава гол против арсенал. Па за таа радост мислев дека нема да постигне гол на овој натпревар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која радост на Челзи да има крај? Таа од последните два дуели кои се изгубени?
Статистики сакам, ама многу не ги разгледувам за време на натпревар. То шо моментално знам е дека Челзи има два порази во низа, еден на домашен терен; Дрогба има една фрустрирачка утакмица зад себе во која беше изваден рано од игра иако се бркаше резултат. Нема многу радост изгледа.Епа Дрогба редовно дава гол против арсенал. Па за таа радост мислев дека нема да постигне гол на овој натпревар.
Статистики сакам, ама многу не ги разгледувам за време на натпревар. То шо моментално знам е дека Челзи има два порази во низа, еден на домашен терен; Дрогба има една фрустрирачка утакмица зад себе во која беше изваден рано од игра иако се бркаше резултат. Нема многу радост изгледа.
Абе дерби - „недерби“, пак се сведува на три бода - три бода кои Челзи не ги освои пред недела дена, а Дрогба беше очаен. Јас сметам дека сега то е побитно од минатите настапи на Дрогба и Челзи против Арсенал.Дерби е ова остај статистика. Кога е моабетот за дерби сите статистики и форми се анстрана. Така да јас зборам за радоста на Дрогба против Арсенал а не други тимови, ако ме сваќаш
Абе дерби - „недерби“, пак се сведува на три бода - три бода кои Челзи не ги освои пред недела дена, а Дрогба беше очаен. Јас сметам дека сега то е побитно од минатите настапи на Дрогба и Челзи против Арсенал.
Ја не разбирам шо муабет прајш, ама секако дека натпревар од пред една недела е многу поважен за проценка на моменталната состојба отколку натпреварите пред цела сезона и појќе - без разлика шо пред една недела дуелот беше против Манчестер Сити, а не против Арсенал ко тие пред цела сезона и појќе.Така нека ти биде иако ми праеш друг моабет а состојбата на резултатот го потврдува моето мислење. Ако се побитни пртходните натпревари од овој тогаш нека не играат воопшто