Chelsea v Arsenal / Stamford Bridge,West London / 03.10.10 / (2:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за исходот од дербито е?

• Вкупно гласачи
    94
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсеналци имаат доста повредени ама зошто го набројувате и Алмунија?

Па тоа не е хендикеп, тоа е привилегија

хахаха кога знаеш дека брани Фабиански тогаш и Алмунија е хендикеп :)

Кога ќе видиш дека втор голман е Фабиански, те фаќа носталгија и за Алмунија :)

Ок ајде...прифаќам.
Ако дрогба даде гол од игра тогаш ти носиш аватар по мој избор 1 недела,ако не даде тогаш јас носам аватар по твој избор 1 недела.
Договорено е.:))

Ај од пенал добро, нека биди, можам да разберам некако. Ама шо е проблемов со слободние удари? :icon_bigg

Ај од пенал добро, нека биди, можам да разберам некако. Ама шо е проблемов со слободние удари? :icon_bigg

:pos2::pos2::pos2:
Иначе утре да има пенал,во остсуство на Френки,Дрогба ќе пуца. :)

Како и да е,мене ми се свиѓа тоа што нема провокации,нема никакви препуцавања,нема вреѓања или некои други работи.
Се си е ко што треба.Уште на утакмицата утре да биде така и сите среќни и весели :))

За се има крај и мислам дека и на радосата на Дрогба утре ќе има крај, а и на Челзи така да или нерешено мада повеќе ме влече накај 2. Незнам зошто али така ми изгледа. Иако малку Сити поремети.

Како и да е,мене ми се свиѓа тоа што нема провокации,нема никакви препуцавања,нема вреѓања или некои други работи.
Се си е ко што треба.Уште на утакмицата утре да биде така и сите среќни и весели :))

Таман работа да има провокации, ние сме подобри :helou:.
Шала на страна не ни треба да има сепак ова е спорт нели

Реално гледано, се плашам од изходот на утрешната утакмица.

Можеби Челзи кикснаа последната, али далеку подобро играат оваа нова сезона од Арсенал. Како и да е, длабоко во себе се надевам дека Арсенал ќе направи изненадување, кое одамна го нема направено и ќе победи на мостот.

Спортски поздрав :wink:

Ги видов составите на двата тима,каде каде Челзи има поквалитетна екипа,така да утре не му бега пораз на Арсенал јас мислам..Венгер све дечишта стаил да играат...Ниеден искусен играч...

Мислам дека во моментот Челзи е подобра екипа за разлика од Арсенал и типувам 2-0 за Челзи :)

Chelsea are expected to start in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
7 Ramires
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 38 Patrick van Aanholt, 18 Yury Zhirkov, 46 Josh McEachran, 44 Gael Kakuta, 23 Daniel Sturridge.

ОФИЦИЈАЛНИОТ СОСТАВ НА ЧЕЛЗИ ВО ФОРМАЦИЈА 4-4-3.

Arsenal

ОФИЦИЈАЛНИОТ СОСТАВ НА АРСЕНАЛ.

За се има крај и мислам дека и на радосата на Дрогба утре ќе има крај, а и на Челзи така да или нерешено мада повеќе ме влече накај 2. Незнам зошто али така ми изгледа. Иако малку Сити поремети.
Која радост на Челзи да има крај? Таа од последните два дуели кои се изгубени?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom