ЧДА Детална програма за прославата

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување
Сфаќаш дека живееш далеку во Скопје кога автобусот ти поаѓа во 4 и пол а прославата е во 6.

Ај земи еден лист нацртај еден круг постави го на ѕид и удирај со главата, ние сме немале со што да се пофалиме бог да чува и да брани :tapp:

Žena ulazi u autoservis i traži poklopac 710.
Prodavac u čudu malo zastane,priđe šefu i pita za poklopac 710.
On, isto tako iznenađen, pozove mehaničara i postavi mu isto pitanje, ali ni on nije znao o čemu se radi.
Međutim, žena insistira. Kaže da radi se o jednom bitnom delu motora koji je na tajanstveni način nestao.
Po svaku cenu želi novi poklopac 710!
Kako nitko nije imao pojma šta bi to moglo biti, šef se dosjeti i pita ženu bi li ona mogla nacrtati taj poklopac 710.
Na sreću, žena je znala crtati :pos::pos:i kako se, naravno, tog dela motora jako dobro sjećala, nacrtala je
krug precnika 8 cm i u njega upisala broj 710.:pos:

Што е толку смешно во текстот па испопаѓавте од смеење. Е*ате патриотите со такви ли ќе крепиме држава...

Се тоа си е убаво, и култура и традиција и храна и обичаи и езера не викам ништо за тоа, само моментот беше воената парада. Кое заеднички работи ги имаат горе наведените со воената парада.

Каква таква армија имаме и не се за потценување сепак тие се нашата гордост и оние кои ќе застанат во првите редови доколку има било каков конфликт во државава, и не гледам сепак што има лошо тоа што гардисти ќе има на прославава ? види ги Американциве пример за нивната независностт што се немаат, ама не они се модерните ние сме тие заостанатите.. они имаат на прославата од играчки до авиони па што ..

Сме немале со што да се фалиме.. ИМАМЕ 20 ГОДИНИ НЕЗАВИСНА ДРЖАВА ОПКРУЖЕНА ОД МРШОЈАДЦИ, СЕПАК И ТОА Е УСПЕХ!

Абре чоек ... дојди прочитај ... ако ти е смешно изнасмеј се ..ако не пичи даље ... што да ви кажувам ! :D :D :D

Поддржувачите и противниците на "хуморот" во текстов се обоија во соодветните левичарски и десничарски партии побрзо отколку да кажеш "Среќна независност Македонија".
Шта речи...

Каква таква армија имаме и не се за потценување сепак тие се нашата гордост и оние кои ќе застанат во првите редови доколку има било каков конфликт во државава, и не гледам сепак што има лошо тоа што гардисти ќе има на прославава ? види ги Американциве пример за нивната независностт што се немаат, ама не они се модерните ние сме тие заостанатите.. они имаат на прославата од играчки до авиони па што ..

Сме немале со што да се фалиме.. ИМАМЕ 20 ГОДИНИ НЕЗАВИСНА ДРЖАВА ОПКРУЖЕНА ОД МРШОЈАДЦИ, СЕПАК И ТОА Е УСПЕХ!
Ќе застанат КАДЕ?! Ај пошто знам дека си велешанец, тркни до касарната и види ја војската, од обични војници до старешини и оние со офицерски чинови, многу јасни ќе ти станат некои работи за нашата Армија.

И дај бе, Why so serious? :tapp:

И дај бе, Why so serious? :tapp:
poker-face.jpg

оти не е ни смешно.
остајте го хуморот на професионалци како Тони Михајловски и К-15 и Еднооки, не некои Ц-класа онион ванабис.

poker-face.jpg

оти не е ни смешно.
остајте го хуморот на професионалци како Тони Михајловски и К-15 и Еднооки, не некои Ц-класа онион ванабис.

Дарлинг, www.goback2kitchen.com

Хуморот не е за професионалци, зашто и ти се обидуваш да си смешна а не си професионалец. Нали...

poker-face.jpg

оти не е ни смешно.

а ти тука правејќи се паметна испадна уште поглупава отколку што си...
извини на искреноста... али јбг... морав..
оди сеа да ја гледаш "how i met your mother" и да се кинеш од смеа...

За вакво нешто во СФРЈ се идело на Голи Оток. Во нормални земји, добиваш шанса, па ако се смее народот стануваш славен ко Монти Пајтон. Ако не, завршуваш школо и работиш нешто сосема трето.

или стануваш Јофе...:rolleyes:

незнам што кој е поглупав,оној кој му е смешно ако некој му рече дека јазикот му е бугарски или оној кој не го сваќа хуморот тука...Има милион посмешни работи па ова ви дое као најсмешно,или шема е да се руга државата.:)

а ти тука правејќи се паметна испадна уште поглупава отколку што си...
извини на искреноста... али јбг... морав..
оди сеа да ја гледаш "how i met your mother" и да се кинеш од смеа...
Ваков тип на реплика имам сретнато од луѓе шо неможат да ми вратат поубаво.
Најдобро клише за некреативноста?
јбг, али, морав.
оди сеа да гледаш Хари Потер и да ми фрлиш Авада Кедавра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom