Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Сфаќаш дека живееш далеку во Скопје кога автобусот ти поаѓа во 4 и пол а прославата е во 6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај земи еден лист нацртај еден круг постави го на ѕид и удирај со главата, ние сме немале со што да се пофалиме бог да чува и да брани![]()

i kako se, naravno, tog dela motora jako dobro sjećala, nacrtala je
Се тоа си е убаво, и култура и традиција и храна и обичаи и езера не викам ништо за тоа, само моментот беше воената парада. Кое заеднички работи ги имаат горе наведените со воената парада.

Ќе застанат КАДЕ?! Ај пошто знам дека си велешанец, тркни до касарната и види ја војската, од обични војници до старешини и оние со офицерски чинови, многу јасни ќе ти станат некои работи за нашата Армија.Каква таква армија имаме и не се за потценување сепак тие се нашата гордост и оние кои ќе застанат во првите редови доколку има било каков конфликт во државава, и не гледам сепак што има лошо тоа што гардисти ќе има на прославава ? види ги Американциве пример за нивната независностт што се немаат, ама не они се модерните ние сме тие заостанатите.. они имаат на прославата од играчки до авиони па што ..
Сме немале со што да се фалиме.. ИМАМЕ 20 ГОДИНИ НЕЗАВИСНА ДРЖАВА ОПКРУЖЕНА ОД МРШОЈАДЦИ, СЕПАК И ТОА Е УСПЕХ!

И дај бе, Why so serious?![]()
![]()
оти не е ни смешно.
остајте го хуморот на професионалци како Тони Михајловски и К-15 и Еднооки, не некои Ц-класа онион ванабис.
Dark KingДарлинг, www.goback2kitchen.com
Хуморот не е за професионалци, зашто и ти се обидуваш да си смешна а не си професионалец. Нали...
![]()
оти не е ни смешно.
остајте го хуморот на професионалци како Тони Михајловски и К-15 и Еднооки, не некои Ц-класа онион ванабис.
За вакво нешто во СФРЈ се идело на Голи Оток. Во нормални земји, добиваш шанса, па ако се смее народот стануваш славен ко Монти Пајтон. Ако не, завршуваш школо и работиш нешто сосема трето.

Ваков тип на реплика имам сретнато од луѓе шо неможат да ми вратат поубаво.а ти тука правејќи се паметна испадна уште поглупава отколку што си...
извини на искреноста... али јбг... морав..
оди сеа да ја гледаш "how i met your mother" и да се кинеш од смеа...