M
Mario Gómez
Гостин
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ова е јако:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ова е јако:
![]()
еден со куфери спремен си одеше, еден плачеше, еден спиеше, една група од 10тина црнци скокаа во круг..........и мн мн други забегани работи начекав кај што прават :pos2::pos2: одам само некст и се газам од смеење :pos2::pos2:абе 80% се забеганиеден со куфери спремен си одеше, еден плачеше, еден спиеше, една група од 10тина црнци скокаа во круг..........и мн мн други забегани работи начекав кај што прават :pos2::pos2: одам само некст и се газам од смеење :pos2::pos2:
abe ne e se vistina toa se klipovi nekoj kinezi sto gi klavat za da gi dupat lugeto. a ima i nekoj navistina so se mrdnati
абе знам ете на првата стр. има клипче кај шо ги заебава некој демек е црнка дебела....туку имаше едни на школо, оваа професорката се дери од катедра им фрлаше со креди, а тие се газеа од смеење :nesum: секакви психи има
You: you are nine years old?
Stranger: no
You: FUCK OFF
Stranger: inches
You: YOU YOU
Stranger: im 17
You: FUCK YOU
Stranger: wtfff
You: hahahahhahaha
Stranger: u asked how long i am
Stranger: lol
You: EBI SE BE
You: MATER DA TI EBAM
You: hahahahahahhahahha
Stranger: uhh how old r u
You: vi ebam i amerikanci i sve da vi ebam
You: rusija e lekot za vas sam
You: samo
Stranger: wut language is that
You: ebemti glup amerikanac
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле реметење еј :pos2::pos2::pos2::pos2:
Баже кај ја најде странава ѕвер си :pos2::pos2:
Се пресмеа бе дете. Не гледам тука никакво реметење, можеби тој тебе те ремети, а ти цело време го пцуеш и му пишуваш на јазик што тој не го разбира. :uvo:
Абе братче,оди лечи си комплекси на друго место...Не ни го тупи тука :tv:
Мамето у пичкааа да му го ебам на говедото што го дркашее.
Ај заеби спиење за вечер.
Да, можеби треба како тебе и јас ода одам на рулетчет и да "реметам".