- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 7.638
- Поени од реакции
- 15.099
Аа, се извадив на времеПази да не прочита некој што не треба само![]()
имам оправдување.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аа, се извадив на времеПази да не прочита некој што не треба само![]()
имам оправдување.
Ништо посебно, класика, германски бренд убаво личи за цената е окСе мислам да го купам овој часовник:
![]()
9670-5 100 Jahre Mediterranee | MY:TIME
www.mytime.mk
Не го знам брендот, а не сум ни експерт, ваше мислење за брендот, часовникот, и дали вреди?
Се мислам да го купам овој часовник:
![]()
www.mytime.mk
Не го знам брендот, а не сум ни експерт, ваше мислење за брендот, часовникот, и дали вреди?
Многу убав часовник. Тоа мијота кварц го гледам дури и како предност, једино што е минус е минералното стакло кое ќе се греби и ќе нервира.Се мислам да го купам овој часовник:
![]()
www.mytime.mk
Ако може да улови Citizen за тие пари ич да не се мисли. Ова е се под едно гребло.Кварц Мијота, минерално стакло, 42мм - не вреди за таа цена. Брендот е мех, генерички брендови под капа на една фабрика кајшто користат јапонски/кинески механизми и ги брендираат со различни имиња (Iron Annie, Bauhaus, Junkers, Zeppelin).
За тие пари имаш мнооогу подобри опции, оригинал јапонски како Citizen Tsuyosa, Orient Star, Orient Bambino или швајцарски Swatch група брендови (Tissot PRX/Mido/Certina кварц), на попуст може и автоматик Tissot/Hamilton или Junghans кварц да начекаш ако сакаш добра германска марка а не фалц како Цепелинов. Glycine исто има добри дајвери во тој ценовен ранг.
Се мислам да го купам овој часовник:
![]()
www.mytime.mk