Часовници

3 пати да смениш батерија, 900 денари. Ако го вклучиш и рокот на првата, покриен си за 8-9 години.
И тоа ви е многу? :D

Повеќе од тоа не би ни сакал да го гледам истиот саат на рака.

3 пати да смениш батерија, 900 денари. Ако го вклучиш и рокот на првата, покриен си за 8-9 години.
И тоа ви е многу? :D

u Majtajm mi zemaa pred 2 godini okolu 300 denari za baterija na Edifice i cistenje na saatot pa ako se place za eden saat na sekoi 2 godini, mislam sramota e da bides stisnat za 300

Отприлика добра батерија од овие заменскиве трае 2 години. Сега сум на аутоматик, Пагани Дизајн. Го земав за ефтини пари од Али, пали вози е.

Sami menuvate baterii ili kako? Mnogu malce mi teraat bateriive, ni pola godina ne teraat a se utroadv davajki po 300 400 denari za menjanje.
Јас кај Маестро карши Собрание сервисирам и мењам батерии.
Засега е Ок.
Автоматски споено мислење:

Јас еден Hilfiger od 2004-2005 чат пат ќе го испоштувам :)
Инаку ергелата е Ракета, Восток, Слава......
Ок по некој јапонец и европеец имам, за друштво да им прават :)

Ljubopiten sum, po kolku imatee saati sekoj od vass? Jas imam 9, ako se smeta i smart saat, vkupno 11

Da dojdamm, ke vi pratam slika

Девет, ама не ми се сите средени со каишки. Кога ќе ги средам, ќе си купам од Али такво како кутија со стакло!

Девет, ама не ми се сите средени со каишки. Кога ќе ги средам, ќе си купам од Али такво како кутија со стакло!
jas kupiv od temu za 10 komada za 700 denari kako tvrdo tasnice e ,torba, ne kupuvaj onaa kutija. Ova e bas pogodno so racka i patent ima i mozes da go nosis za racka

Back
На врв Bottom