Charmed

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
бреј значи имало појке шо ги сакале волшебничките! еех да знајте вие јас со ноќи не спиев,размислував шо ќе се случи со епизодата ко умреа Фиби и Пејџ во 8 сезона!
колку убави времиња беа кога играја Волшебничките.......

бреј значи имало појке шо ги сакале волшебничките! еех да знајте вие јас со ноќи не спиев,размислував шо ќе се случи со епизодата ко умреа Фиби и Пејџ во 8 сезона!
Sto e sega i isti serii obozavame a? Hehe.

Isto i jas za toa ziveev,preubavi vreminja bea!
Mnogu brzo mi pomina toa vreme,kolku ubavo bese da se druzis so Paige,Piper i Phoebe!
Navistina mi e zal sto zavrsija...:(

Isto i jas za toa ziveev,preubavi vreminja bea!
Mnogu brzo mi pomina toa vreme,kolku ubavo bese da se druzis so Paige,Piper i Phoebe!
Navistina mi e zal sto zavrsija...:(
Znam navecer ako ispustev nekoja epizoda cela vecer ke mislev sto se slucilo vo epizodata i da ne zaboravam da ja gledam naredniot den vo 2 popladne.

Znam navecer ako ispustev nekoja epizoda cela vecer ke mislev sto se slucilo vo epizodata i da ne zaboravam da ja gledam naredniot den vo 2 popladne.
Jas imam propusteno samo 1 ep.i mnogu se nerviram poradi toa!
Neli navecer ja davaa,epa jas taa vecer izlegov so nadez deka ke ja gledam repriza naredniot den i ne ja dadoa idioti!
A inaku ostanatite gi imam po 2 pati gledani i premiera i repriza nikogas ne mi bea dosadni ama NIKOGAS!

САКАААМ ПАААААККК...шема се стварнооооооо
Epten bea sema,mislam da ne se lazeme site gi gledaa,site bea opsednati so niv!
Zarem nemoze da gi repriziraat?Ako ne na A1 barem na A2...
Tazno mi e bez niv,ponekogas si gi gledav na Nova no sega i tamu nema zavrsi 7 sezona izgleda sega od Septemvri ke ja dadat i 8 sezona!
:cry::cry:Mi nedostigaat trite sestri!
Imam procitano deka mozebi ke pravat Charmed film!
E sega dali e vistina ili ne neznam.
Znam deka so Alisa ima problem no imase i so Kim od Seksot i gradot pa na kraj se sloziva i napravija film,se nadevam deka istoto ke se sluci i so Charmed i bi sakal i Shenon(Prue)da se vrati...

Во ред е да сакаш серија и да се опседнеш со неа,ама да забегаш е тешко богами:tapp::tapp:

Немам никаква намера да се карам, само сакам да кажам дека си многу чуден, adolfo. :toe:
И јас ја сакав Charmed, не ја сакам Ангели, ама да викаш дека таа е дегенска а оваа да ја издигнуваш како врв на телевизија, тогаш сериозно треба да си ги преиспиташ критериумите.
Всушност, критериумот на луѓе како тебе е „ТОА ШТО ГО ГЛЕДАМ Е УБАВО. Тоа што не сум седнал да го гледам е најглупаво.“ :jaj:

и јас ја мразам Волшебнички, сум гледал многу епизоди и толку нереална, толку натприродна е, не знам веќе што да кажам, а да не сум ја гледала и да зборам....е тогаш ќе може да ме осудувате, али серијава можеби е свестки позната, али мене уопште не ми се допаѓа таа ГЛУПАВОСТ на содржината, мене ова ми е многу подегенска од сите тин серии

и јас ја мразам Волшебнички, сум гледал многу епизоди и толку нереална, толку натприродна е, не знам веќе што да кажам, а да не сум ја гледала и да зборам....е тогаш ќе може да ме осудувате, али серијава можеби е свестки позната, али мене уопште не ми се допаѓа таа ГЛУПАВОСТ на содржината, мене ова ми е многу подегенска од сите тин серии

Никој не те осудува -.- Твое право е што сакаш можеш да мислиш за серијата секој си има вкус...ама не ја вреѓај важи? И бај д веј хаха сеа ме тераш да те цитирам, за тоа што ја мразиш серијата..Како некој што имаше пишано дека ја мрази Каролина...
„Ако бе мрази ја ти серијата, полни се со омраза, не спиј, а Волшебничките тебе не те ни знаат (а богами ни тие што ја направиле серијата), си имаат пари, си го шетаат светот..А што викаш на бајачка да одеш да ги колнеш а?“
Хахха нешто во овој стил беше:pos2:

haha, za KAROLINA ne dozvoluvam nikoj da ja navreduva ili da kaze los zbor za nea, iako mozebi i preteruvam , vo toa se soglasuvam, eve mozebi i ne trebase da pisam deka ja mrazam Volsebnicki, zasto sepak ne aj mrazam, ne mi e ednostavno gledliva, i jas mozebi ne sum u pravo so taka sum se izrazila, ali na naekoj nnacin bese nacin da ja sporedam so Angeli.......se drugo vo postot mi e na mesto, osvenm zborot JA MRAZAM, priznavam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom