Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto e sega i isti serii obozavame a? Hehe.бреј значи имало појке шо ги сакале волшебничките! еех да знајте вие јас со ноќи не спиев,размислував шо ќе се случи со епизодата ко умреа Фиби и Пејџ во 8 сезона!
колку убави времиња беа кога играја Волшебничките.......
Isto i jas za toa ziveev,preubavi vreminja bea!бреј значи имало појке шо ги сакале волшебничките! еех да знајте вие јас со ноќи не спиев,размислував шо ќе се случи со епизодата ко умреа Фиби и Пејџ во 8 сезона!
колку убави времиња беа кога играја Волшебничките.......
Znam navecer ako ispustev nekoja epizoda cela vecer ke mislev sto se slucilo vo epizodata i da ne zaboravam da ja gledam naredniot den vo 2 popladne.Isto i jas za toa ziveev,preubavi vreminja bea!
Mnogu brzo mi pomina toa vreme,kolku ubavo bese da se druzis so Paige,Piper i Phoebe!
Navistina mi e zal sto zavrsija...![]()
Jas imam propusteno samo 1 ep.i mnogu se nerviram poradi toa!Znam navecer ako ispustev nekoja epizoda cela vecer ke mislev sto se slucilo vo epizodata i da ne zaboravam da ja gledam naredniot den vo 2 popladne.
Epten bea sema,mislam da ne se lazeme site gi gledaa,site bea opsednati so niv!САКАААМ ПАААААККК...шема се стварнооооооо
Isto i jas za toa ziveev,preubavi vreminja bea!
Mnogu brzo mi pomina toa vreme,kolku ubavo bese da se druzis so Paige,Piper i Phoebe!
Navistina mi e zal sto zavrsija...![]()
Jovica aj ne zamaraj,znam deka ova namerno go pravis.Во ред е да сакаш серија и да се опседнеш со неа,ама да забегаш е тешко богами![]()
и јас ја мразам Волшебнички, сум гледал многу епизоди и толку нереална, толку натприродна е, не знам веќе што да кажам, а да не сум ја гледала и да зборам....е тогаш ќе може да ме осудувате, али серијава можеби е свестки позната, али мене уопште не ми се допаѓа таа ГЛУПАВОСТ на содржината, мене ова ми е многу подегенска од сите тин серии