Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да си толкав голем фан на Волшебнички колку што се правиш, ќе знаеше зошто пишувало 9-та сезона.A zosto togas pisuva 9 sezona na posterot???????????????????????????????
I izvini no jas ne go gledam mnogu kvalitetot,vazen e sekako no najvazna mi e prikaznata i porakata koja ja ispraka serijata/filmot,scenarioto,akterite i atmosferata!
Charmed-prekrasna dotogas nevidena prikazna,sovrsena gluma,topla domasna atmosfera i ljubovta megu tri sestri koja nikoj i nisto nemoze da ja unisti!
SOVRSENO!!!
п.с.-тие што ги мразат волшебнички немора да одговараат на мојот пост!
поздрав!
а и син и на пајпер од иднината-како и да се викаше-ми беше за да си плакнам очи,вери вери вери убав
and who are you to judge?Луѓе бе остајте ги адолфо и дијаманте, сега со ник чело.Тие од ТВ подалеку немаат мрднато.И се по чкрат серии се тргнати.Волшебнички најгледана..и за секоја серија велат дека им е омилена
И Вештерки најгледана серија....Бегство од затвор и Изгубени се далеку подобри бе луѓе.Одморете малце од серии, видете го сонцено...
СОВРЕШЕНО![]()
Оооо да, иначе во серијата се викаше Крис (Дру Фулер), мојот омилен глумееец...хи’с дем гуд лукинг
![]()
Tocno Lost e mnogu glupa serija!!!!and who are you to judge?
ау извини понекогаш заборавам на вашата совршеност!
лост ако е за тоа ич не ми се свиѓаше,нема крај серијата и сами не знаат да си ги објаснат мистериите.
ама не те лупнав од ѕид зашто ти се свиѓа,нели?
прашање на вкус е,а и не е твоја работа што прават другите членови.:smir:
адолфо,има опција измени-користи ја.:smir:
ги сакам цедињата бај д веј!
A ti go imas videno Sonceto?Posto postojano si na forumov!?Луѓе бе остајте ги адолфо и дијаманте, сега со ник чело.Тие од ТВ подалеку немаат мрднато.И се по чкрат серии се тргнати.Волшебнички најгледана..и за секоја серија велат дека им е омилена
И Вештерки најгледана серија....Бегство од затвор и Изгубени се далеку подобри бе луѓе.Одморете малце од серии, видете го сонцено...
СОВРЕШЕНО![]()
Pa od Angeli sigurno e poubava.I give up:nesvest:
A ti go imas videno Sonceto?Posto postojano si na forumov!?![]()