Charmed

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
Sega normalno nema tolku luge tuka da pisuvaat zosto serijata bese odamna i se oladeni,jas znam po mene,i jas veke ne mislam tolku na Charmed sega,megutoa koga se davase samo za toa zborev(i ne samo jas)site!

и мене волшебнички ми беше најомилена серија и сеуште ми е, ама за зал заврши:nesum:ама ја има на германската-, најомилена од сестрите ми е Пајпер,ама и сите други се убај,Цела серија напамет ја знам се што се случваше епизода не пропуштав! тоа беше најдобрата серија досега!
ch72200020ca.jpg

п.с.-тие што ги мразат волшебнички немора да одговараат на мојот пост!
поздрав!

A zosto togas pisuva 9 sezona na posterot???????????????????????????????
I izvini no jas ne go gledam mnogu kvalitetot,vazen e sekako no najvazna mi e prikaznata i porakata koja ja ispraka serijata/filmot,scenarioto,akterite i atmosferata!
Charmed-prekrasna dotogas nevidena prikazna,sovrsena gluma,topla domasna atmosfera i ljubovta megu tri sestri koja nikoj i nisto nemoze da ja unisti!
SOVRSENO!!!
Да си толкав голем фан на Волшебнички колку што се правиш, ќе знаеше зошто пишувало 9-та сезона.

п.с.-тие што ги мразат волшебнички немора да одговараат на мојот пост!
поздрав!

Не ни помислувам да одговарам на твој пост. И дајте бе луѓе пишете со ЦРНА боја, нема смисла вака.

а и син и на пајпер од иднината-како и да се викаше-ми беше за да си плакнам очи,вери вери вери убав

Оооо да, иначе во серијата се викаше Крис (Дру Фулер), мојот омилен глумееец...хи’с дем гуд лукинг :vozbud:

Drew%20Fuller%20%2815%29.jpg

Луѓе бе остајте ги адолфо и дијаманте, сега со ник чело.Тие од ТВ подалеку немаат мрднато.И се по чкрат серии се тргнати.Волшебнички најгледана..и за секоја серија велат дека им е омилена:pos:
И Вештерки најгледана серија....Бегство од затвор и Изгубени се далеку подобри бе луѓе.Одморете малце од серии, видете го сонцено...

СОВРЕШЕНО:vozbud:

Луѓе бе остајте ги адолфо и дијаманте, сега со ник чело.Тие од ТВ подалеку немаат мрднато.И се по чкрат серии се тргнати.Волшебнички најгледана..и за секоја серија велат дека им е омилена:pos:
И Вештерки најгледана серија....Бегство од затвор и Изгубени се далеку подобри бе луѓе.Одморете малце од серии, видете го сонцено...

and who are you to judge?
ау извини понекогаш заборавам на вашата совршеност!

лост ако е за тоа ич не ми се свиѓаше,нема крај серијата и сами не знаат да си ги објаснат мистериите.

ама не те лупнав од ѕид зашто ти се свиѓа,нели?
прашање на вкус е,а и не е твоја работа што прават другите членови.:smir:

адолфо,има опција измени-користи ја.:smir:

ги сакам цедињата бај д веј!

Знам бе магде дека секој има различен вкус и во тоа е прашањето.И никој не сум да судам јас, само ме нервира овој адолфо.И тоа совршено го пишав како иронија на крајот, не за друго:smir:

and who are you to judge?
ау извини понекогаш заборавам на вашата совршеност!

лост ако е за тоа ич не ми се свиѓаше,нема крај серијата и сами не знаат да си ги објаснат мистериите.

ама не те лупнав од ѕид зашто ти се свиѓа,нели?
прашање на вкус е,а и не е твоја работа што прават другите членови.:smir:

адолфо,има опција измени-користи ја.:smir:

ги сакам цедињата бај д веј!
Tocno Lost e mnogu glupa serija!!!!
I zasto da nemoze poveke serii da bidat ubavi???????????????????????
Objasni se!?
Pa pravat milioni serii ova Amerikanskive pocnaa ko spanski serii da gi pravat,sekoj mesec nova serija.

A ti go imas videno Sonceto?Posto postojano si na forumov!?:tapp:

адолфо користи ја опцијата ИЗМЕНИ наместо да пишуваш пост под пост.
фала

сорите за офтопикот

Ej gledate ne sum bil samo jas fan na Charmed, imalo i drugi i toa pogolemi fanovi od mene. A jas pisav na temata Prison Break deka i taa serija mi se dopaga i e edna od podobrite. Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom