Charmed

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
picture.php

Abe sega za koj kako. Mene mi bese omilena pa sekogas si ja gledav. A vo USA bese najgledana serija site 8 godini dodeka se prikazuvase. Pozdrav
Еве пријателе плуралојузерски - само мал доказ дека Волшебнички не беа најгледани сите 8 години
24
Charmed
Чиста споредба направи.

Еве пријателе плуралојузерски - само мал доказ дека Волшебнички не беа најгледани сите 8 години
24
Charmed
Чиста споредба направи.
Of lele,te molam 24 e mnogu glupa i losa serija nikoj ne ja gleda.
Aj sega bidi iskren setise koga ja davaa Volsebnicki vo Makedonija imase euforija!

Za site ljubiteli na Charmed:Poglednete ja dobro ovaa slika, neli gore pisuva 9 sezona!!!!!!
Da ne snimaat pak?
Mnogu mi se dopaga ovaa slika:Do you still belive in witches?
PREKRASNO
9 сезона е последна и идеше на телевизија, тоа не е ништо ново :smir:

Alisa e najgolemata bitch!!!Ja mrazam!
Ne zborea za nea veruvaj mi...
Rose McGowan(Paige)the best!!!:back:

Да, бич е богами :) Иначе абе серијата си беше супер, што знам, мене ми беше многу интересна...иако не верувам во вештерки и такви ствари, ама сепак ми беше интересна за гледање...Како и да е, секој со свој вкус нели :helou:
П.С. Шенон Доерти (Пру) - Д Бест!!!! :baeh:

ја пратев серијава кога можев и ја сакав,баш ми беше интересна приказната и беше нешто ново.
да ја даваат пак-пак би ја гледала.
омилени ми беа моќите на пајпер,а најубава ми беше фиби.
а и син и на пајпер од иднината-како и да се викаше-ми беше за да си плакнам очи,вери вери вери убав
ако некој ја има на цедиња и има желба да ми ја даде,би нила благодарна
фала
*се поклонува*

Нема 9-та сезона.
A zosto togas pisuva 9 sezona na posterot???????????????????????????????
I izvini no jas ne go gledam mnogu kvalitetot,vazen e sekako no najvazna mi e prikaznata i porakata koja ja ispraka serijata/filmot,scenarioto,akterite i atmosferata!
Charmed-prekrasna dotogas nevidena prikazna,sovrsena gluma,topla domasna atmosfera i ljubovta megu tri sestri koja nikoj i nisto nemoze da ja unisti!
SOVRSENO!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom