Charmed

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
Abe zosto ste tolku skepticni vo vrska so natprirodnite sili. Postojat ama ne sakate da veruvate dodeka ne iskusite nesto natprirodno. Pozdrav

А кој спомна натприродно?Зли сили, добри сили бла бла..во кој век живееш?Добрите духови кои им помагаат на луѓето, и лошите кои не им помагаат се од праисторија.Се сеќаваш?И што натприродно си искусил?:pos2:

Imam objasneto vo misterii, ova e Film i TV ne objasnuvam ovde misteriozni slucki. A zlite sili ne se povrzani so natprirodnoto? Pozdrav

На почеток не ја гледав, ама после 3та/4та сезона случајно почнав да ја фаќам секоја епзиода и откако увидов дека има страшно жежок демон во серијата не можев да одолеам да не гледам, па после дојде жешкиот втор син од иднината и како да не ја засакам таа кил д сорс/кест а спел/мејк а поушн серија?:pipi:

-1 жежок тип

julian-mcmahon-advocate-magazine-08.jpg

-2 жежок тип

DrewFuller.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дем, каде да ги најдам епизодите?:vozbud:

Mawo, верувам дека многу од форумџиите ги имаат епизодите. И јас ги имам, но сум од Гевгелија. Постои пошта, и секако идам 1 месечно накај Скопје. Ама верувам дека полесно ќе биде да ти ги даде некој шо живее во Скопје :helou:

На почеток не ја гледав, ама после 3та/4та сезона случајно почнав да ја фаќам секоја епзиода и откако увидов дека има страшно жежок демон во серијата не можев да одолеам да не гледам, па после дојде жешкиот втор син од иднината и како да не ја засакам таа кил д сорс/кест а спел/мејк а поушн серија?:pipi:

-1 жежок тип

julian-mcmahon-advocate-magazine-08.jpg

-2 жежок тип

DrewFuller.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дем, каде да ги најдам епизодите?:vozbud:
Odi na warez-bb.org, ako ne gi najdes prati mi pp i ke ti gi dadam linkovite oti ne davaat da stavame warez linkovi ovde. Pozdrav

Чекај малце.Не биди како адолфо да не убедуваш вака така пошто гледаш на многумина не му се допаѓа.И аман со глупите реклами.Оваа најгледана-онаа најгледана.Во тие 8 години додека беше таа се појавија и Изгубени, Херои, ЦСИ, Бегство од затвор...и која е најгледана?Не тропајте глупости.
CHARMED Najubava serija na svet!!!!!!!!!!!
I koga kaj nas ja davaa site luge ja gledaa,samo za toa zborea:vo uciliste,doma,vo avtobus,na tv!!!
Stari,mladi,deca site ja gledaa!Toa e fakt!

Во право си да.
И дај пишувај со ЦРНА боја!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom