Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
Еве сега е време(не само за продолжеток на темава) ама и за исполнување на вашите предлози и тоа баш на овој голем денешен и утрешен празник...ајде старт за душа.Аман бе уште си тука.
Нели кажа чао кајгана
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве сега е време(не само за продолжеток на темава) ама и за исполнување на вашите предлози и тоа баш на овој голем денешен и утрешен празник...ајде старт за душа.Аман бе уште си тука.
Нели кажа чао кајгана
Кој не политувал живи сега ќе надополнува на умрени.Еве сега е време(не само за продолжеток на темава) ама и за исполнување на вашите предлози и тоа баш на овој голем денешен и утрешен празник...ајде старт за душа.
уште три дена.Кој не политувал живи сега ќе надополнува на умрени.
Уште си бил тука мајката?Аод кога пиша дека ќе си одиш?уште три дена.
(штета,добра тема,ама со ваква тематика не им одговара на администрација,оти они сакаат само ЗДРАВО Кајгано здраво, па дури и затоа ја номинират-најглупа на годината)
Благодарам на цитатот, добро е што водиш евиденција,имаш добра меморија...Уште си бил тука мајката?Аод кога пиша дека ќе си одиш?
Каде ќе одиш ако не е тајна?Благодарам на цитатот, добро е што водиш евиденција,имаш добра меморија...
Не сум „дијаманте“ ама бројам, ситно Уште два дена, паќе се радуваш.
Уште си на млеко...
Каде ќе одиш ако не е тајна?
Има место да дојдам со тебе?
Готово-средено, јас не ни знаев,нисе интересирав чив лик е,( од собиранката )Ја листам темава, глеам што глупости изнапишал Анчо, иначе ја не го пратам многу многу по форумов, колку гнев собрал кај одредени членови.
Анчо те замолувам да го тргнеш мојот лик од аватарот твој, несакам да ме начека некој у град па да ме отвори од ќутек, или што би рекол србенда ( @Stefan-kobe ) да убие бога у мени.![]()
Fala go prifakam podarokot golem da porasneshПрегледај го приврзокот 110817 еве тогаш чим е таква работата,последното ви го подарувам вам.
А кога ќе пораснеш има нешто друго сокриено-вовлечено во спојлер,т.с. нешто подоле.
----------------------------4а00000000000000000000000000000000000000000000000000000