Извини бе, не знам кој ми се јави после утакмицата со Шалке. Ниту игравме со вас, ниту имавме шанси понатака да играме со вас, зашто ве исфрливме.Не реков најјако, но сепак имаше епик пресвртници и јаки моменти. И незнам која е поентата што јајш гомна тука? Ниту игравме со Интер, ниту ко шо глеам ќе играме во иднина. Изгубивте милијарда утакмици годинава ништо, ни збор не спопнав, уште еднаш лицето си го покажуваш.
http://www.youtube.com/watch?v=aCr6A4k9PWsНе реков најјако, но сепак имаше епик пресвртници и јаки моменти. И незнам која е поентата што јајш гомна тука? Ниту игравме со Интер, ниту ко шо глеам ќе играме во иднина. Изгубивте милијарда утакмици годинава ништо, ни збор не спопнав, уште еднаш лицето си го покажуваш.
А до пенали?Не знам како за некој неутрален може да биде лоша утакмица - а имало пенали.
модератор си, calm down...Најскапаниот клуб во цел турнир ја освои Лигата на Шампионите. После ќе гледаме фудбал ние.....
Па добро, тоа не го менува фактот дека Челзи не беше тим за освојување на титулата во најелитното светско натпреварување во фудбал.модератор си, calm down...
Нешо као 25 шута на гол и акции од страна на Баерн?А до пенали?
А кој беа?Па добро, тоа не го менува фактот дека Челзи не беше тим за освојување на титулата во најелитното светско натпреварување во фудбал.
Друго е нокаут фаза и убедлив пораз, друго е финале да губиш на пенали, чуството несакаш да знаеш како е. Се надевам и нема да го осетиш тоа. Јас знам колку е Баерн јак а колку Челзи, но тоа нема врска со натпреваров.Извини бе, не знам кој ми се јави после утакмицата со Шалке. Ниту игравме со вас, ниту имавме шанси понатака да играме со вас, зашто ве исфрливме.
И рече „ова влага во најепик финалињата“, ако ова беше најепик финале, не знам, досадно како трета смена во слаткарница. Челзи ништо не одигра, Баерн 1-2 полушанси, даде гол, Челзи одма врати, 5 минути не го прават епик финале, и пеналот на Робен во судиско продолжение.
Епик финалиња имало доста, последно е Милан - Ливерпул, е тоа беше епик, епик... Ова е една обична утакмица, она тиња утакмица. Да беше друг тим место Челзи, да, може ќе беше појака утакмица, вака не. Незаслужено освои Челзи, односно заслужено но е убедливо послаб тим од Баерн.
Среќен?