kano
Farang
Бајден убаво рече, "оваа војна ќе бара цена која сум спремен да ја платам". Сеа ќе плаќаме наредните 6 месеци па може и година вакви цени.
cekaj be kaj se brzas? ova ke potrae i 2023 pa moze i 2024.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бајден убаво рече, "оваа војна ќе бара цена која сум спремен да ја платам". Сеа ќе плаќаме наредните 6 месеци па може и година вакви цени.
али денес одново рекорди руши барелот 124 долари така да ништо чудно до петок корекција да има....... не знам дали и намалувањето на ддв од 18% на 10% важи до 1ви јуни или продолжува мерката и понатаму, али ова лето ќе биди зима очигледно
Друже, шала на страна ама коа почна да складираш тоалетна и брашно, требаше и гориво да стаеш некое литро
Може со алкохол за дезинфекција да ми вози голфот? Имам уште резервиДруже, шала на страна ама коа почна да складираш тоалетна и брашно, требаше и гориво да стаеш некое литро![]()
Пробај, па кажи.Може со алкохол за дезинфекција да ми вози голфот? Имам уште резерви![]()
Ќе мора од 5ка,од 2 не брка повеќе работа
So se raduvas, aloo, cel prevoz na site proizvodi e na Diesel vo prevod se ke poskapi 10/20%
Kaj nas ke padne posle 1 nedela cekaj sto se varkas.Нафтата ќе е падне. Падна на берзи беше 123$ сега е 115$.![]()
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
150 денари ќе оди со тапија