ЦЕНЕ РЕМЕТ

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам реметов за Цене поттикна многу нови членови да се зачленат за да пишат нешто за него, и да се пожалат дека и нив им се гребел цигара. :pos:

Чекај чекај збориме за оној цене што живее у кулата до ОУ Гоце делчев??????? Леле и со мене учеше у основно иста генерација сме , али не го знаев за ваков...
ху да фак ар ју? тој е тој цене иначе -))
во кое одд беше? :D:D

Cedo sends regards

Attachments

• l252c74133f73a9cf7aa2c1xu1.jpg
    l252c74133f73a9cf7aa2c1xu1.jpg
    10,6 KB · Прегледи: 269
kade ke izlaga cene vo petok? ne za dr, da znam da ne idam tamu

Па излага "НА ЉУБОВ" најчесто. иначе има една ко нешто изрека (не знам кој ја кажа) "ако НА ЉУБОВ има двајца еден од нив е Цене"

Ситуација: Седам на љубов пиеме и ми текнува да си купам кикирики(без некој да знае) и само што се враќам од трафика Цене доаѓа и муабет: Абе да не имаш нешто за грицкање за со пивово(најверојатно и тоа било изгрбано од некој) :)

Мило ми е што господинот чедомир конечно реши да ни се приклучи. Ме изненадува колку многу луѓе го знаат Цене. Како што ги шири познанствата така го шири распонот на гребатори.

Него Чедо имаше една песна за Цене...ај ако сакаш сподели ја тука.!:pos2:

Ide Cene pored tebe, pazi da te ne ogrebe - HAHAHAHAHAHA

Attachments

• cene brada.jpg
    cene brada.jpg
    48,3 KB · Прегледи: 269
Чедо со неговите уникатни фотомонтажи во Paint. :pos:

:pos: Еј закон професија.

Дури славен стана,пренесете му. :pos:

Гледам реметов за Цене поттикна многу нови членови да се зачленат за да пишат нешто за него, и да се пожалат дека и нив им се гребел цигара. :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Толку ли сака цигари да гребе бе овој ?:pos:

HAHA!!!

No koment-se dokazavta kolku ste niski...nekoi od vas porano mi drzea predavanja za toa sto se vika postovanje...ali si go zgazija zborot mn pati...pronajdete se koi ste...znaete veke!!!

Глупо ми е ова... не знам.

Чоекот ве закопа, то си е то.

Ај клуч, некогаш реметот оди предалеку, барем јас така мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom