Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заврши,само што ја преселија на друг канал:helou:фала богу завршиии серијата![]()
Ма дебилни работи, ептен нереална ситуација. Бауер и Сијело треба да се венчаваат во црквата и Сијело сеуште беше во куќата и дојде Бартоломе и и се закануваше дека ќе ја убие нејзе и Фели и двете девојчиња, ама овие избегаа и Сијело остана сама во собата, и Хустина му се јави на Барто да оди по неа и овој стигна и во одбрана на Сијело, Барто го рани на рамото, а Сијело застана таму пред тоа саат ли не знам што е, и наеднаш тоа се заврти и од светлината Барто се онесвести, а на Сијело и се појавија крилја и летна :pos2::pos2::pos2:![]()
Не завршува, од понеделник најверојатно започнува втората сезона, но ќе се емитува само на А2.фала богу завршиии серијата![]()
Бауер? Извинете за офтопиков, но не беше карактерот од "24" исто така Бауер?
На кој канал ја преселијаНе заврши,само што ја преселија на друг канал:helou:
На кој канал ја преселијапреска кога го даваа го даваа истото од онојпат кога Барто бега од комбето и оди кај Сиело...
А од колку часотизвини што прашам така ама навистина не го гледав и незнам ништо...
![]()
не заврши серијата заврши 1 сезона, но ќе има 3 сезони!фала богу завршиии серијата![]()