Vetrence
...believe in yourself! :)
денеска беше ного интерсена...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем има некоја епизода од оваа серија што е интересна?денеска беше ного интерсена...
А во која ваква серија не се случува се во последната епизода?Понекогаш ми идат моменти да земам на сите теми за серии на форумов да прогуглам, да најдам како ќе завршат и да скршам филм на сите.
П.С. Заборавив да наведам дека гарантирано е и ова некоја серија во која во последна епизода се случуваат сите работи.
Ne bidi smesna.Серијава е преубава,а и музиката исто имаат убави песни,закон се сите посебно Ники и Ниело:back:
Како што е Чармд за мене:baeh:Ne bidi smesna.
Ovaa serija e samo za degeni,luge koi se mentalno zaostanati!
Bravo sovrseno ja opisa ovaa degenska serija!:smir:Почнувајки од 3минутотражниот саундтрак па се до крајот на епизодата![]()
Дефинитивно ја имам гледано кога очајно ги вртам програмите низ ТВ и чекајки нешто добро да се појави , но не се појавува. (ретко ги вртам програмите на ТВ)
Исто така имам видено 2 сцени коа за малку не ме натерале да го треснам далинското од телевизорот
сцена 1 : ја седнуваат оваа Село (или како и да е) на стол ( претходно успиена од апчиња) и и даваат телефон в рака и ја снимаат , па снимката му ја покажуваат на другиот главен лик демек оваа правила тајни повици :pos2:
сцена 2 : хелихоптери пуштаат бомби одозгора , војници пукаат , а 3ца ( не ги знам кои ) се кријат под засолниште и никако да ги погодат :jaj:
па да бидам искрен цртаните филмови на Cartoon Network повеќе ми се допаѓаат.:nesvest:
а да се чукнете по глава некои од вас чим вака зборите, , ако сте виделе сцена од серија не значи дека има некој право да коментира, јасно????????? за мене таа ВОЛшебнички бесе ср5ање невидено и уште милиони серии глупи....оваа серија е најбоље , сега е најгледана, нема кој од младите не ја гледам најзакон песни, глумци и ПОУКИ има милион ако некој сака да знае, не знам од серии како Волсебницки со поука мозе да се извлеце
Единствена поука што можам да ја извлечам од шпанските серии е да не си го оставам детето долго време пред телевизор.а да се чукнете по глава некои од вас чим вака зборите, , ако сте виделе сцена од серија не значи дека има некој право да коментира, јасно????????? за мене таа ВОЛшебнички бесе ср5ање невидено и уште милиони серии глупи....оваа серија е најбоље , сега е најгледана, нема кој од младите не ја гледам најзакон песни, глумци и ПОУКИ има милион ако некој сака да знае, не знам од серии како Волсебницки со поука мозе да се извлеце