Две-три епизоди фатив и ми се виде интересно. Има специфичен концепт (демек), јес да суштината е класична тин-сапуница. Да не беше толку рано, ќе ја гледаф веројатно
Искрено глупа ми е серијата-ама ја гледам секој ден, и ја чекам да почне во 2 саат Не е ништо посебно-ама колку да гледам нешто:tv: :icon_bigg..Интересни се машките во филмот:jaj:
Ајде бе за никаде е серијата сестра ми ме полуде веке откако е почната до сега а кога размислиш и нема некоја содржина.Што е филмот уствари??Безвеза...
ne e nesto posebna seriata, nema nikakva sodrzina bez veza fati-pusti, ta sakum ma sakis, aj ke sa skarme ....... za letno vreme super e vo 2 satot nema so da se pravi ..... glasam za JASMIN top e, top model
Серијата е супер.најинтересен ми е кристобалчо (тристобола) и моооглииии хахах...как говоре само.. малвина треска глупости и ред други работи..една недела ја испуиштив бидејки немаше А1 тв цела недела во ср
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.