Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Две-три епизоди фатив и ми се виде интересно. Има специфичен концепт (демек), јес да суштината е класична тин-сапуница. Да не беше толку рано, ќе ја гледаф веројатно :)

ivicka10

full bundle of joy...
Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
4
ми се допаѓа, забавна е, различен концепт...бар е освежување од налетот на типични шпански серии...

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Искрено глупа ми е серијата-ама ја гледам секој ден, и ја чекам да почне во 2 саат:pipi: Не е ништо посебно-ама колку да гледам нешто:tv: :icon_bigg..Интересни се машките во филмот:jaj:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
abe sve e isto na pocetok se izbegavaat a se sakaat i na kraj pak ke ispadnata zaedno(ne za drugo happy end da ima):tapp:

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
јас дека обично тоа време станувам така да си ја гледам, баш ми е интересна........:pipi:

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Ja gledam, ne vikam deka ne...ali ne e mnogu interesna!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ајде бе за никаде е серијата сестра ми ме полуде веке откако е почната до сега а кога размислиш и нема некоја содржина.Што е филмот уствари??Безвеза...

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
ne e nesto posebna seriata, nema nikakva sodrzina bez veza fati-pusti, ta sakum ma sakis, aj ke sa skarme ....... za letno vreme super e vo 2 satot nema so da se pravi ..... glasam za JASMIN top e, top model :vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Серијата е супер.најинтересен ми е кристобалчо (тристобола) и моооглииии хахах...как говоре само.. малвина треска глупости и ред други работи..една недела ја испуиштив бидејки немаше А1 тв цела недела во ср

Член од
12 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
серијава е закон немам зборови сите се акнати ама во вистинска смисла, What the hell:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
WHAT THE HELLIUSIMO, serija e zakon, najubava serija dosega..nemanekoj so zdrav razum, site se smesni, ali mLAVINA e vrvot na GLUPOKATA u svetov

Ј

јовица11

Гостин
Da da Serijata e stvarno odlicna i definitivno najarna telenovela koja se dava vo momentov
What the hell:pos2:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
еве ја и најубавата од цела серија

Сиоло - Emillia Attias

еве ви е една сликичка од неа, многу е добра...

Kajgana Shop

На врв Bottom