Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ј

јовица11

Гостин
Kako vi fati oko serijava po prvata epizoda?!Mene bas prijatno me iznenadi,argentincite znaci se kralevi koga se raboti za teen serii!!!
Mnogu ubavi devojki,dobra gluma,,celata atmosvera vo serijata,sareniloto,prikaznata me potseka na Dizniev film.
Jas definitivno prodolzuvam da ja gledam:tv:

А на шо TV почна серијата ?

edit: OK, нема врска: А1 :)

ок е, тоа што фатив изгледаше интересно, ама ко да краделе малце од Cinderella story и такви некои филмчиња:) ќе видиме понатака што ќе биде:lollipop:

ali serijata ja staile za vreme rucek, a sto ako sum 2 smena?
nema repriza, zamsilete
dzaae ja staile

Да бев некоја година помлад можда и ќе ја гледав. Некако веќе не ме привлекуваат teen серии.

Jas ja gledav prvata epizoda, i zakon e!
Vprocem kako i site argentinski serii, ima smisla!

Jaс еве до сега ја гледав и не ми остави некаков позитивен впечаток... Се трудат да бидат хумористични и смешни а кај мене тоа резултираше единствено со блага главоболка. За мене не, фала.

Kako vi fati oko serijava po prvata epizoda?!Mene bas prijatno me iznenadi,argentincite znaci se kralevi koga se raboti za teen serii!!!
Mnogu ubavi devojki,dobra gluma,,celata atmosvera vo serijata,sareniloto,prikaznata me potseka na Dizniev film.
Jas definitivno prodolzuvam da ja gledam:tv:
Убави девојки да има, ама каква добра глума не зезај, никаква глума нема, ја изгледав 2-3 пати и ќе ја гледам неделава па после ќе видам дали ќе продужам да гледам.

da ne e ubo so ja stavile vo 2 satot porucek trebase da ja staet ko maldi buntovnici so bese vo 11.30 i repriza vo 3 satot porucek. a inace za serijava super e interesna samo so nikoja nema da bidit ko mladi buntovnici:)

Denes bese super epizoda,najposle doznavme sto se slucilo so Cielo ,kako zalutala vo sumata,so se desilo so majka i,kade e sestra i...Se poomilen lik mi e Malvina,ne za drugo ,od so e glupa,najsmesna e

Toa i mene me nervira sto se trudat da kopiraat,edna ke im bide hit i posle site gi pravat vo toj stil.
Akapulko e milion pati poubava!!!

AKAPULKO E KOPJA NA BEVERLI HILS AKO NE SI ZNAEL/A!
A MENE PA ANGELI MI E 100000 PATI POUBAVA OD AKAPULKO!

i mene mi e angeli boja od Akapulko,angeli bar se drzi na imeto teen serija,a vo Codigo postal ne samo sto 25 godisnici glumat 15 godisnici tuku i serijata se zanimava so se samo ne so tinejdzerski problemi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom