CAN'T STOP

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да престанам пред да си легнам а да не ја слушнам песната од Deep Purple - Soldier Of Fortune...како и неможам да престанам да киснам на ком....аааа и да грицкам нокти:D

Ne mozam bez cigara i bez da razmisluvam za nekoi glupavi raboti. Se moram da analiziram.

не можам да го почнам денот без музика, дали ќе е на системот или на компјутерот важното денот не ми оди без музиче :vozbud:
не можам а да не го вклучам компјутеров да видам што се дешава на мсн,пошта,кајгана...
не можам без млеко за тело...
итн итн :)

ne moze denot da mi pocne bez muzika
ne moze koga ke namislam da ucam, da go napravam toa:((
ne mozam da se otrgnam od net:)..
i da najvaznoto,da se zamaram za gluposti i za onie sto ne vredat:(:rirtruyr

Не можам да престанам да мислам на сенешто додека сум врз книгата,а страшно се нервирам поради тоа....аххх....

Не можам да се одлепам од компјутеров и да се залепам за книгата :)

Не можам да го прошетам кучето, бидејќи немам куче...

Не можам без Милка чоколадо со лешници и суво грозје, чим ја видам морам да ја купам.

Не можам да заспијам навечер ако телевизорот не ми е запален:lud:Значи , си легнувам , го подесувам тајмерот за самоисклучување и на раат дури тогаш можам да заспијам. А на телевизорот иде Play tv , MTV , Fashion tv итн.Битно нешто да свири...
:bravo:таков сум и јас

Не можам да престанам да заспивам ако не ми се слушалките на уши...
Не можам да престанам да мислам на внук ми...
Не можам да престанам да си ја пикам раката во оган...
Не можам да престанам да гњавам :)
Не можам без музика и ако прва не ја пуштам Valerie ( Amy W. ) на сабајле, не ми тргнува денот.. и
Не можам да престанам да се превртувам пред спиење...

Ne mozam da prestanam da grickam nokti, da jadam blago, da dremam po forumi, da gi analiziram rabotite sto mi se slucile i da si legnam pred dva saatot navecer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom