Call of duty commentaries

• Креатор на темата Креатор на темата xNova
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 март 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ако ги следите големите коментатори на youtube, како што се Seananners, Hutch, tejbz или Woodysgamertag, видете го ова видео. Јас и Noxx почнавме да правиме слични видеа (коментари, tips and tricks) и ова е првата епизода.

Гледајте во 720p :D

Добра ви е идејата, само што при коментирање цело едно исто се повторува, се крие зад нешто, користи хели ради тоа и тоа...малце повеќе политературно изразувајте се и ќе биде подобро. Позз

фала на фидбек.

инаку не сум про, сеуште не заработувам од играње :)

Dude после COD4 има испаднато уште 3 COD игри.Не ќе е лошо да пробате некоја од нив.

не ми се допаѓаат mw2 i world at war, а за black ops чекам крак за мултиплеерот (alterops) :D

Ме интересира само што очекувате да добиете со тоа што ќе правите вакви видеа?
Или ги правите чисто онака за да тепате време? :)

Ме интересира само што очекувате да добиете со тоа што ќе правите вакви видеа?
Или ги правите чисто онака за да тепате време? :)

очекуваме пари :)

а и ме интересира да видам дали постои публика во македонија што би гледала вакви видеа, намерно не се на англиски затоа што такви има мал милион на јутуб

баталете комент на македонски, уште толку ќе осиромашите. Инглиш и цепајте глобално, ние сме ситни за вакви интереси

очекуваме пари :)

а и ме интересира да видам дали постои публика во македонија што би гледала вакви видеа, намерно не се на англиски затоа што такви има мал милион на јутуб

Ако сакате да направите добри пари,а да заштедите време...баталете коментар на македонски,и почнете да се занимавате со нешто посериозно. :)
Eден од условите за да вадиш пари е да станеш партнер со YouTube,а за тоа видеата треба да ти бидат направени исклучиво на англиски јазик...и да не живееш во Македонија (Македонија сеуште не е дел од земјите во партнер-листата на YouTube) :)
Така да ако тоа го правите за пари...подобро откажете се на време,а доколку го правите тоа за забава и тепање време-продолжете понатаму :)

неможе да се стане партнер ако се користи видео од некоја игра, туку мора да се потпише договор со машинима :) а за добивање пари не бев сериозен, ги правиме за да видиме како е.

Its THe Commentator :)

vaka ne sakame nisto seriozno da poceneme tuku sakame da vidime kako ke reagira narodot i da napravime nesto za nas :D ne sakame da odime na profesionalizam tuku ke vadime vakvi i podobri videa vo idnina i sekako ke ja pobarame vasata podrska i komentari da vidime kade gresime za prv pat videoto ne e losho ama ke treba da se sredi :) pozz od mene do site hah :D

Во мојот прв коментар ви кажав што не би било лошо да подобрите, но ми текна уште нешто, кога кажувавте со кое оружје играте и кои perk-ови ги користите би било подобро да ја прикажете класата визуелно отколку само со зборови да кажете.
И ајде ви го чекам новото видео да видам што ќе направите, и секако постирајте го тука. Позз

Во мојот прв коментар ви кажав што не би било лошо да подобрите, но ми текна уште нешто, кога кажувавте со кое оружје играте и кои perk-ови ги користите би било подобро да ја прикажете класата визуелно отколку само со зборови да кажете.
И ајде ви го чекам новото видео да видам што ќе направите, и секако постирајте го тука. Позз

супер идеја,
следното видео најкасно до сабота ќе биде аплоадирано, stay tuned ;D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom