Call of duty commentaries

• Креатор на темата Креатор на темата xNova
  • Време на започнување Време на започнување
Se nadevam deka ke dobijam nekakov feedback od vas ako ne ste se otkazale od forumov :) vo idnina bi bil poaktiven tuka I so gameplayovite I komentarite taka da ke bide interesno samo rabotata e da ima publika gi citav prvite komentari na rubrikava I sakam da napomenam deka ne go pravam ova poradi pari tuku go pravam za da ima I vo makedonija nesto vakvo zosto znam deka ima igraci I gledaci samo treba da se stigne do niv za toa sekako ke treba vreme :)

Епа ајде што чекаш...имаш само едно видео со commentary...малце поактивно со вадење на нови видеа. Само со напорна работа ќе успееш. Сфати го ова како добронамерна критика.

Novo video vo petok a uste 1no mozebi vo sabota poradi tehnicki problemi malce se odlozi uploadiranjeto I renderot :)

Momci mi treba mislenje vashe :) kazete mi toestvpreporacaj te mi nekoj program za snimanje na zvuk za da mozam polesno commenterito da gi pravam fala odnapred :)

Sledboro video ke bide postirano sledniot petok ili sabota :) proverete go moeto novo video I uzivajte :D

Pa bi sakal da znam so sto sakate sledniot pak da igram? I da vi dadam solidno commentary :) feel free to say

иначе вака јас ова веќе некое време го планирам.. и ја ќе почнам али ја играм хбох и имам веќе интересни гејмплејс и на англиски ќе коментирам па ако бидне нешто и земам capture card ќе ви пишам да ме проверите..

Pa ekipo I gledaci dragi po upgrade na mojata oprema prodolzuvam so polna parea da rabotam poradi obvrski so skoloto(i samite znaete kako e) nemam postnato vide eve veke podolgo vreme pa bi sakal da mi kazete nekoj predlog za klasa sto bi ve interesiral itn.... :)

Pa ekipo I gledaci dragi po upgrade na mojata oprema prodolzuvam so polna parea da rabotam poradi obvrski so skoloto(i samite znaete kako e) nemam postnato vide eve veke podolgo vreme pa bi sakal da mi kazete nekoj predlog za klasa sto bi ve interesiral itn.... :)
Medic
50px-TrollFace-1-.png

Sho vi e fintava so ovie gluposti ja neznam fino prasuvam cekam odgovor pristoen dobivam gluposti za vozvrat svashta.....

Sho vi e fintava so ovie gluposti ja neznam fino prasuvam cekam odgovor pristoen dobivam gluposti za vozvrat svashta.....
Добро бе, толку не сфати до сега дека сите од форумов (освен Borjanb :tapp: ) ги хејтаме последните 3 игри од серијалот?

Сакаш да добиеш репутација на форумов преку видеа-коментари? Коментирај на Battlefield 3 или Bad Company 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom