Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Шала на страна, ако во Југотон е 3000 денари, тогаш 10 евра помалце.

Искрено очекував многу повеќе од играта, мислев дека ќе има многу мисии и многу голема приказна, таман се загреав, заврши све.
Графиката е задоволителна, можда на други нема да се бендиса али не бев седнал 4 и кусур години да играм некоја игра, па затоа можеби се греам на графиката мада последното нешто за мене беше Half Life 2, да не кажам некако ме потсетува на тој енџин и Black-Ops.

Друго што ме разочарува е што излегуваат луѓе, од никаде, туку така, незнам дали јас халуцинирам или стварно е така.
2 пати се заглавив и морав да ја рестартирам мисијата, поради багови во играта.

Али тоа е тоа, бар тоа малку што е е напраено сосема квалитетно, и ептен филмски :))), таман да си ја истури нервозата човек на играта.

Оценка 7/10

Ja zedov igrata no na ruski jazik.Ako znae nekoj da mi dade link da spustam angliski jazik na igrata barem subtile da ima anglisko

И може да се игра одсега на нет блек опс!

http://alteriw.net/viewtopic.php?t=79188&f=131

Копирате тоа во папката од зипот, пуштате,чекате, после пак чекате у случај серверот да е паднат.Се глеаме :)

..."Apart from the 25 posts, YOU NEED A 6 MONTHS OLD ACCOUNT."

The fuck? Што бе, 6 месеци стар акаунт треба да имам на alteriw.net? o_O
Али ај pre-release е ова, ваљда нема да бара акаунт за конечната.

..."Apart from the 25 posts, YOU NEED A 6 MONTHS OLD ACCOUNT."

The fuck? Што бе, 6 месеци стар акаунт треба да имам на alteriw.net? o_O
Али ај pre-release е ова, ваљда нема да бара акаунт за конечната.

Веруј ми колку и да сакаш да играш невозможно е, ќе завршиш во connect loop/downloading game information..Многу ретко влагаш на некој сервер...

Веруј ми колку и да сакаш да играш невозможно е, ќе завршиш во connect loop/downloading game information..Многу ретко влагаш на некој сервер...

Добро, и онака одамна ми помина меракот по CoD серијалот...

Играва ја симнав од тука

Откако ја инсталирав го симнав и апдејтов и сега кога ја отварам играта ми вика steam must be running to play this game..

не ти е кракната. Копирај го кракот пак од фолдерот во кој се наоѓа апдејтот.

3. Копирајте с'д'ржанието на папка SKIDROW, намирашта се в този торент, в инсталационната директорија на играта.

Го копирав прво кракот од првиот торент,па после и од вториот торент (апдејтот) и повторно истото го покажува..

Си помешал нешто најверојатно. Немораш да го копираш првиот крак копирај го само вториот од апдејтот.

има некој начин да се игра блек опс на интернет со скидроу верзија? според мене најдобриот мултиплејер од сите Код

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom