Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
На тие што не им работи

1.Uninstall Game If You tried Many Fix Before .
2.Install Game .
3.Install Steam .
4.Change the Time Zone to +8.00 (Beijing, Hongkong...etc)
and Change the date to 14th NOV 2012
5.Copy Everything from Call of Duty Black Ops II Crackfix Repack SKIDROW to Folder Installation and Overwrite .
6.Block the game in your firewall and mark our cracked content as secure/trusted in your antivirus program
7.Play Game .

Тебе ти успеа вака?

Nisto probav na sekakov mozen nacin, pocnuva do nekade a od koga ke me ubie nekoj posle nema da pocne igrata pak, izgleguva toa porakata close Call of Duty(n)

Nisto probav na sekakov mozen nacin, pocnuva do nekade a od koga ke me ubie nekoj posle nema da pocne igrata pak, izgleguva toa porakata close Call of Duty(n)

Кај мене после DOLBY замрзнува бе, ти супер си :D

Inaku najsmesno mi e ova so Beijing vremeto i datumot:pos::eek: Ke pocekam dur izleze nekoj asalen fix, nema valjda da si izlezam u carsija po Kinesko vreme:LOL:

za site sto go imaat problemot -Error during initialization: unhandled exception caught znaci napravete sve kako sto vi e prikazano na linkov http://www.youtube.com/watch?v=37pu9Vpie34 i simnete go crack fiksot pod videoto i ke mozete da ja igrate black ops 2 ja go imav istiot problem so ova go resiv i sea ja igram bez problem

Ја изиграв првата добра мисија, оваа во пустината беше јака, идеме даље...

Не успева со времево ова кај мене. Сеа до коа ќе чекаме и дали ќе дочекаме некад?

Не ми е јасно, мислам дека од прееска СИТЕ кракови и кракфиксови ги пробав, ни еден не работи...само црн екран стои...

На тие што не им работи

1.Uninstall Game If You tried Many Fix Before .
2.Install Game .
3.Install Steam .
4.Change the Time Zone to +8.00 (Beijing, Hongkong...etc)
and Change the date to 14th NOV 2012
5.Copy Everything from Call of Duty Black Ops II Crackfix Repack SKIDROW to Folder Installation and Overwrite .
6.Block the game in your firewall and mark our cracked content as secure/trusted in your antivirus program
7.Play Game .
Го направив и ова.
za site sto go imaat problemot -Error during initialization: unhandled exception caught znaci napravete sve kako sto vi e prikazano na linkov http://www.youtube.com/watch?v=37pu9Vpie34 i simnete go crack fiksot pod videoto i ke mozete da ja igrate black ops 2 ja go imav istiot problem so ova go resiv i sea ja igram bez problem

Го направив и ова.

И сеуште ме зафркава и не се пушта и ќе се швркнам, ќе го исчукам компјутерот. :D Еве што ми дава мене:
Error during initialization: ERROR: sound bank failed to load cmn_root.all. You have a build problem.

Дали е тоа поради овој проблем кој го постирав претходно? Т.е. верoјатно е, пошо за истиот фајл се работи.

Ја симнав верзијата од замунда (после 15 саати симињање) и инсталирав еднаш и во текот на таа инсталација 3 или 4 пати ми појави ерор (ќе видите во сликата каков, т.е. тоа беше првиот, после ми се појавија уште 2-3 други). Им отидов прво retry али не сакаше па морав игнор. Ја инсталирав играта и ја палам играта и ми се појавуваа срања ко што им се појавуваа и на другите...
Прегледај го приврзокот 52597

Ова е вториот пат кога ја инсталирав, ја угасив Авирата тогаш, но пак ми го покажува ова. Некој да не знае до што е проблемот?

Има ли некаков лек, или мене тоа ми е зезнато уште при симнувањето...ако за џабе сум симнувал 15 гига, ќе си каснам од ку*от.

Да ми успеа се пушти стигнав до втората мисија одлично си работи до сега

Симнав крак фикс од тој ALI123 или така нешто. Ме пушти, изиграв до втора мисија и ми крашна...

Таман да се качам во авионот на последната мисија ми крашна и од тогаш не се вклучува :mad:

Јас ја променив само датата т.е. ја вратив назад на 14 и супер работеше, ја завршив играта а за крајот можам да кажам само::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom