Call of Duty: Black Ops 2

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Дајте бе доста коментирате дека е лоша, небаре вие ја купувате оригинал од продавница со цена од 50 евра па да бидете разочарани, сите игри ги симнуваме од торент и уште кењаме :tapp:
Ама не сме само ние " пиратите " што се жалиме. И тие што даваат по 50 евра само јадат гомна цела година и кога ќе излезе станува најпродавана игра во историјата.

Мене СоD ми е една од омилените серијали и ќе ги играм се додека прават нови игри.

Ги сакам и ВF игрите, но CoD oтсекогаш ( за мене ) биле подобри. тие шо се жалат дека CoD воопшто не е реална, се сложувам. Ако сакам да играм нешто реално ќе ја играм Arma. Ама кај сакаш провери секоја CoD има продадено повеќе копии од Arma или од кој било друг воен симулатор.

Значи, секоја година кога ќе најават нова СоD, во мода е да ја мразат сите, а кога ќе излезе некаде во Ноември, луѓето се тепаат кој да ја купи попрв.

Некој ја прочита статијата што ја линкував? Ако се што пишува таму е вистина ( а сигурно е бидејќи GS интервјуираше некој од главните дизајнери ), CoD ќе направи голем чекор и во кампањата и во МР.

Чекам да дојде Ноември и постојано ќе бидам по торенти за да ја симнам меѓу првите. Јас го признавам тоа, а очигледно многу од светот не признава. Ама и тие ќе ја чекаат. :P

Член од
2 април 2012
Мислења
9
Поени од реакции
3
Дали некој знае дали Call of Duty: Black Ops 2 ќе поддржува DirectX 10 или 11???

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ќе залемат на Black Ops футуристички авиони,хеликоптери,роботи и пушки со електрично полнење и воала нова игра.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Ама не сме само ние " пиратите " што се жалиме. И тие што даваат по 50 евра само јадат гомна цела година и кога ќе излезе станува најпродавана игра во историјата.

Мене СоD ми е една од омилените серијали и ќе ги играм се додека прават нови игри.

Ги сакам и ВF игрите, но CoD oтсекогаш ( за мене ) биле подобри. тие шо се жалат дека CoD воопшто не е реална, се сложувам. Ако сакам да играм нешто реално ќе ја играм Arma. Ама кај сакаш провери секоја CoD има продадено повеќе копии од Arma или од кој било друг воен симулатор.

Значи, секоја година кога ќе најават нова СоD, во мода е да ја мразат сите, а кога ќе излезе некаде во Ноември, луѓето се тепаат кој да ја купи попрв.

Некој ја прочита статијата што ја линкував? Ако се што пишува таму е вистина ( а сигурно е бидејќи GS интервјуираше некој од главните дизајнери ), CoD ќе направи голем чекор и во кампањата и во МР.

Чекам да дојде Ноември и постојано ќе бидам по торенти за да ја симнам меѓу првите. Јас го признавам тоа, а очигледно многу од светот не признава. Ама и тие ќе ја чекаат. :P
True Story :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Само нека не имитираат филм, друго се им е простено.
Воена игра, пукачка игра, Американци против Руси и останати клишеа... не ми е гајле. Имитирање на филм - неприфатливо.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.909
Поени од реакции
25.005
CoD2 мултиплеер закон.
се друго маде во боја.
п.с да не и имавте играно на серверот на mkdclan на времето.
ако имавте тогаш никот мој би требало да ви асоцира на нешто.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Едвај чекам да излезе веќе ми здосади мултиплеерот на mw3 најлошата до сега, најбрзо здосади...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Едвај чекам да излезе веќе ми здосади мултиплеерот на mw3 најлошата до сега, најбрзо здосади...
Од торенти ја имаше симнато или оргинал?
Ако е од торенти, можи да ми кажеш како играше МР?
Откако го затворија Aleteriw.net немам играно...

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Од торенти ја имаше симнато или оргинал?
Ако е од торенти, можи да ми кажеш како играше МР?
Откако го затворија Aleteriw.net немам играно...
играм на хбох лајв иначе нели alter iw можеше само за мw2?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Фала за одговорот.
На AlterIW можеше и Black Ops и спремаа бета за MW3. Но ги затворија пред некој месец. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom