- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Ама не сме само ние " пиратите " што се жалиме. И тие што даваат по 50 евра само јадат гомна цела година и кога ќе излезе станува најпродавана игра во историјата.Дајте бе доста коментирате дека е лоша, небаре вие ја купувате оригинал од продавница со цена од 50 евра па да бидете разочарани, сите игри ги симнуваме од торент и уште кењаме![]()
Мене СоD ми е една од омилените серијали и ќе ги играм се додека прават нови игри.
Ги сакам и ВF игрите, но CoD oтсекогаш ( за мене ) биле подобри. тие шо се жалат дека CoD воопшто не е реална, се сложувам. Ако сакам да играм нешто реално ќе ја играм Arma. Ама кај сакаш провери секоја CoD има продадено повеќе копии од Arma или од кој било друг воен симулатор.
Значи, секоја година кога ќе најават нова СоD, во мода е да ја мразат сите, а кога ќе излезе некаде во Ноември, луѓето се тепаат кој да ја купи попрв.
Некој ја прочита статијата што ја линкував? Ако се што пишува таму е вистина ( а сигурно е бидејќи GS интервјуираше некој од главните дизајнери ), CoD ќе направи голем чекор и во кампањата и во МР.
Чекам да дојде Ноември и постојано ќе бидам по торенти за да ја симнам меѓу првите. Јас го признавам тоа, а очигледно многу од светот не признава. Ама и тие ќе ја чекаат.