Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Читам ова за ПроМод, и гледам снајперите биле банирани, полуавтоматските. Зашто? Зарем не постојат полуавтоматски снајпери? Јес да лично преферирам болт екшн, сепак не гледам причина зашто да бидат банирани...
Не се доволно балансирани.. Сите семи снајпери имаат повеќе damage од болт (EDIT : во одредени делови на телото, не во сите.).. Пукањето им е тотална иста брзина на G3(Assault оружје), сите неограничен range, а Beretta има највеќе penetration во цела игра.. И некако не наличува на снајпер наменет за компетитивна игра.. Види CoD, CoD2, CS.. Голем дел од CoD4 играчите се бивши CoD/CoD2 играчи..
Играм и обичен и промод. Промод ми е подобро за S&D кога играм со добри и искусни играчи. Како што кажа Адиктус промод е подобро бидејки нема магла, ѓубре и сл. а и има многу такви места каде што тоа смета. Значи играта е исчистена од непотребни/нубски работи.
Убаво е тоа што се исклучени некои перкови како jugger, marty, last stand, grenade launcher и слично.. така е пофер и по “ професионално “, свакате на што мислам..

А и без модови е добро, за сите други видови на игра. А има некои сервери на кои користењето на перковите што ги кажав погоре е забрането и има auto-kick.

Заклучок:
Промод - за турнири, Clan War , Search and Destroy.
Обична игра без модови - за све остало.
Е ова е истото што пробувам да го објаснам цело време..

Е ова е истото што пробувам да го објаснам цело време..
Е тоа е друго. Претходната дискусија беше нешто како или промод е подобар во сите случаи или неизменето.
SnD е забележително поразличен тип на игра од останатите, има поинаква динамика па и можеби остава место за мало менување на правилата. Е сега промодот не е толку мало, има троа поголеми рестрикции.

Кој како му се игра ќе игра, основата на играта е задржана и со промод.

Е тоа е друго. Претходната дискусија беше нешто како или промод е подобар во сите случаи или неизменето.
SnD е забележително поразличен тип на игра од останатите, има поинаква динамика па и можеби остава место за мало менување на правилата. Е сега промодот не е толку мало, има троа поголеми рестрикции.

Кој како му се игра ќе игра, основата на играта е задржана и со промод.
Напоменав во двата поста дека зборам за компетитивно играње, не за пуб.. Како и да е.. Добро е што сега се разбравме.. х)
Кој е за да се собереме некогаш и да се испукаме?

Јас сум за да се испукаме некогаш..

Uhhhhhhhhh nz so da kazam igrata e zakon ja iam prevrteno 2 pati i mnogu mi se sviga a i call of duty 6 (sto e prodolzetok na Call of duty 4 e isto mnogu dobra e i nea ja iam prevrteno 3 pati na rangovite:-regrut
-redoven
-oficer
A rangovite veteran i profesional ne uspeav da gi minam posebno na profesional e ludnicaprvata staza sto e vo kabul ne mozam da ja minam na profesional a ne pa li koa odeme na nekade 3 staza vo Gruzija i vo Kirgistan ludnica e igrata mora da ja probate de4ki Call of Duty 6 Modern Warfare 2 :)

едно мало клипче од мене:

[video]http://www.xfire.com/video/35eac0/[/video]

Извинете малку фантомски ќе се убацам у темава... не можев да најдам посоодветно место
Значи, пред неколку месеци сум баниран перманент без причина..ок мислам тоа не ви е битно... на COD4 Kabelnet TDM Server. Знаете ли каде да се обратам, имаат ли некаков форум or sth? Фала

смени си сериски.. :salut: како што знам немат форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom