Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
A jas pa se nadevav deka konecno ke bidam vo cizmite na Fritz, Hans ili kako i da e... :toe:

FLiX напиша:
mislam deka ke go zaebat cel fim so ova novata :) ke pocnat i tie sci-fi da ja prat
озбилно место да си продолжеа за втора светска војна они сеа поцнаа во сегашност :toe:

Trebase da prodolzat so Vtora Svetska Vojna, no ovojpat gledano od druga perspektiva.

Абе луѓе , за играва знам одамна , ама од кај сте толку сигурни дека ќе ја има за Pc ?

Mak. Tigar напиша:
Абе луѓе , за играва знам одамна , ама од кај сте толку сигурни дека ќе ја има за Pc ?

Pa vo GoD4 e vklucen INFINITY WARD onie koi gi napravija site delovi na CoD koi iskocija za PC.CoD3 bese naoraven od nekoi drugi timovi pa poradi toa ne iskoci za PC. Ama som INFINITY WARD se vrati 100% ke ja ima za PC i toa so podrska za DX10.:vozbud:

mn. dobra igra ali znam deka call of duty 4 ke bide vo segasno vreme

И што...ќе го пуцаме Садам? :) Пола игра ќе биди сигурно како го бараме во пустината и на крајот ќе го најдиме во дупка :)

Ајде бе...факнато е вака...

Мада не знаеме...дур не ја играме...
Можеби ќе биди интересно, ќе играме терористи и американци. :)

abe ne trebase taka naglo na segasno vreme da preminat ... super ke bese da imase i za Koreanskata vojna i Vietnamskata

Abe nema veze sepak e Call of Duty ne zafrknuvaat rabota tie (osven so trojkata)

Абе можда ке има убава графика и се, ама нема да е исто..ко минатите делови..

излегуваат од концептот

Абе можда ке има убава графика и се, ама нема да е исто..ко минатите делови..

излегуваат од концептот

Vo pravo si CALL OF DUTY nema da bide ona sto se naviknavme WWII, ama valjda ke vlozat napor da izgleda se OK ja gleav nekoi ingame footage traileri i sum prezadovolen, samo sto sinonimot WWII igra nema da io pripaga na CoD tuku na MoH i BiA.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom