Цагер, (поклопување на стрелките)

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување

Дали често "фаќате" цагер

• Да, често ми се случува

Гласови: 98 76,0%
  • Не, или воопшто ретко

Гласови: 31 24,0%

• Вкупно гласачи
    129
Мене многу почесто ми се случува да ги видам 2 и 3 во комбинација, скоро секогаш кога ќе го погледнам саатот.

Скоро секој ден го фаќам и откако прочитав дека во тој момент се присутни ангели чувари некоја милина ми се праи на душичката :pipi: не дека стварно е така ама ете...сугестија works и може па и ради тоа почнав почесто да го гледам саатот у тоа време :icon_eek:.

никад не сум чул за ова
знам за било каков цагер ако фатиш (електронски) демек те мисли некој
а за 11:11 нешо посебно јок...4 кеца само у карти имаат среќа

Видете ми колку коментари сум оставил...Нерачунајќи го овој нормално...Сеа приметив...Може има вистина нешо у ова...:pos2::pos2::pos2:

Мене ме интересира која временска зона ја следи мистичнава...сила? Ок, што и да е, значи временска зона, и колкава толеранција за заостанати и прле-пред-магаре саати има. Чисто процедурално, да знаеме накаде да штимаме.

Јас па мислев за фудбал го дрвите тука па тргнав да го бранам Милан. :wub:

Дур го пишував ова саат беше 02:03. За 1 минута ке бев педер. Се спасив. Едит - 23! :|

Иначе на темава - не верувам. Коинциденција е честа работа посебно ако се работи за поголем процент на субјекти.

Со оглед на тоа што темава може да се преименува во "Цагер" и истата опфаќа доста од психологијата т.е стремежот на човекот да се убедува во нешто добро и да се надева, зјапајќи во часовникот и надевајќи се на нешто добро што би било скратено - чиста психа, темава како што ветив со форхенд еве ја назад од кај што дојде.

Мене не ми е ова баш за верување. Знам да бидам на момети суевер чуек, ама во врска со ова некако не ми се верува. Цагер си е цагер нели кога ќе го видиш некој те мисли, а како шо кажа некој погоре четири кеца носат среќа само во покерот:)

Ретко кога во мисла ми паднало времето, но сум забележал некогаш кога било околу 23:22, 23:23, 23:24 и слично. ::D

мИ се дешава често. нема мистика, нема нешо иза тоа. глупости. едноставна коинциденција. која е злоупотребена од малите деца. 23:22 те сака некој 23:23 те мисли некој, 23:24 те мрази :) ништо

Темава ќе биде за сите цагери - поклопувања на стрелките
А ако часовникот е дигитронски што ќе се поклопи :)

rosendahl_watch_small_470.jpg

Се шмекнав со една пред малку додека стоевме на пешачки спроти спроти на семафор. Видов на саат. Беше 11:11.
Is she's the one i'm looking for ??? :wink:

а дали тоа носи среќа доколку намерно гледаш во часовникот и чекаш да дојде 11:11?????

Преска гледам на саат 15:15 се насмевнувам онака задоволна и коа ми текна каснам на час ми ојде целиот филм и ехтра неизвинет ..јееј (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom