Бувљак - најдобар улов

• Креатор на темата Креатор на темата викацот
  • Време на започнување Време на започнување
вчера кај 8 бев таму, висевме со другарче долу онака бош и одеднаш ми текна и фативме бусот...

начека нешто? бев кај типот со ножевите ама нишо немаше...
хахахах, јас ништо, иако оној ножот со необичната форма не беше лош. а и начекав маина за куцање на унис, ... да не кажам скоро нова беше за само 500 ден. се мислев, али не ја земав. ко за антиквитет:P

Пенкала,технички моливи,сет 5-6 прецизни шестари,руски 200д,дамаск нож 500д,чизми Trashville (како мартинки) високи,со 14 дупки за врвки 400д,Victorinox Executive-250д,Wenger Soldier-600д,duct tape некои кинески 4 за 300,пепер спрејови,првиот 10д,другите 2 по 30д. мислам беа...И не памтам уште што ли немам најдено таму,квалитетно и ефтино...И едно дете со Dream Theater маица видов,можеби е некој од вас :D

Последно уредено:
decki kade tocno se naoga pazarot sega?vo plan sum da odam ovaa nedela pa sakam da znam,da e lutam niz skopje...pozz

минатата година отидов на бувљак онака ... барав звучници за компјутерот али за жал сите беа за нигде
и интересната случка што ми се деси е тоа што случајно најдов иста кригла (само од неа пиев) каква што ми се скрши пред два дена, мислам дека 30 денари ја платив
исто така и си купив неколку шољи од кои една беше со логото на 5+ детската емисија која ја даваат на телма (како петко е популарна) а во тој период често ја гледав :icon_lol:

Како бе јас не знам за чудово. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Овие нашите цигани тука само од бугарите и грците откупуваат , па затоа и цените потоа им се големи. Слободно можам да дојдам да напунам 2-3 куфери и да им препродавам после. :pos:

Имам бајаги пазарено, претежно антиквитети и стари книги но најинтересно ми беше кога во исти ден начекав картинг за 100е (со моите еврејски ценкачи способности 70е) и ТОП (украсен) од 1 светска војна за 200е (со ценкање на 150е но немав кеш...)

Иструменти еден тон за по 50е (реално над 100е).

Имам бајаги пазарено, претежно антиквитети и стари книги но најинтересно ми беше кога во исти ден начекав картинг за 100е (со моите еврејски ценкачи способности 70е) и ТОП (украсен) од 1 светска војна за 200е (со ценкање на 150е но немав кеш...)

Компјутерски делови има таму?

Ги препродаваше после , заработи нешто? Или колекционер си?

Дали даваат откуп и можам ли да најдам добри звучници таму ?

Дали даваат откуп и можам ли да најдам добри звучници таму ?
ако имаш ксмет ке најдеш али ако не најдеш тоа сигурно нешто друго ке најдеш :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom