Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
А каква врска имаат фудбалските квалитети со понашањето спрема Клошармунд, како и маската за Halloween?

Каков деген е овој античкиов иселеник, мајко мила...

Кои квалитети? Цел живот резерва едно време сакаа да го шитнат ама не се најде клуб. Јасно дека сега во него се колните ко останаа уште 14 здрави играчи во тимот.

А тоа со костумот се прашувам како Катарците се чувствуваа кога ја видоа сликата. Мозок 0.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Навреда се бомбите бе Стелт, испаѓа дека секој шеик е самоубиец и дека прави алахакбар кај стигне. Да се маскирал само во шеик ок, ама вака невкусно изгледа затоа што сепак е јавна личност.

А и онака просечен играч е и ништо посебно не е ко фудбалер, убаво вика Игорче игра зашо пола Баерн е повреден. Не викам дека не му се најде на Баерн и дека е некој очај од играч ама ништо повеќе од просек.

Навреда се бомбите бе Стелт, испаѓа дека секој шеик е самоубиец и дека прави алахакбар кај стигне. Да се маскирал само во шеик ок, ама вака невкусно изгледа затоа што сепак е јавна личност.

А и онака просечен играч е и ништо посебно не е ко фудбалер, убаво вика Игорче игра зашо пола Баерн е повреден. Не викам дека не му се најде на Баерн и дека е некој очај од играч ама ништо повеќе од просек.

Ај сега прочитај што сум пишал пак, па ти влагаш у минус по писменост и граматика и семантика.

Сум пишал каква врска имаат фудбалските квалитети со маската, земал ми објаснува зошто маската е лоша/навредлива ццццц

Ај сега прочитај што сум пишал пак, па ти влагаш у минус по писменост и граматика и семантика.

Сум пишал каква врска имаат фудбалските квалитети со маската, земал ми објаснува зошто маската е лоша/навредлива ццццц
Добро де, ја спомнав и маската и неговите фудбалски квалитети. Немаат врска тоа е точно, ама мислам дека Ули Хенес малце ко да го прецени во неговиот претходен пост.

Лош играч лош вкус. Што не е јасно?

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Што не е јасно?

Тоа што си толку глуп.[DOUBLEPOST=1541176240][/DOUBLEPOST]
Добро де, ја спомнав и маската и неговите фудбалски квалитети. Немаат врска тоа е точно, ама мислам дека Ули Хенес малце ко да го прецени во неговиот претходен пост.

Да, ја знам дека е злато вреден играч последните сезони за Баерн. Се познава дека не си го гледал одамна Баерн, а и онака не е редовен стартер. И на двете страни ги покрива бековските позиции одлично при ротации и повреди. Против АЕК беше играч на натпреварот. Супер позитивен лик е и го поштуваат многу соиграчите така да, да го спомнеш него како виновен за тоа што паднаа малку е смешно.

Пишал дека не е редовен стартер, дека ги покрива одлично и двете бековски позиции при ротации и повреди.

Никаде не видов Ули Хенес да пишал дека е супер-мега-ултра светска ѕвезда, само многу се потценува. А посебно од вакви идиоти како патриотов од Немачка над мене кои се курчат на форумов како печурки и си земаат за право да кажуваат кој е добар играч, кој е лош само кога екипата за која навива е во добра форма. Земал ми става слики у кои Рафиња се рчка со дегените од Дортмунд, а конверзацијата претходно е за фудбалски квалитети ццц
А кога Суботиќ му се унесуваше у фаца на Робен бидејќи ЗАСЛУЖУВАЛ - тогаш ОК му беше. Море мрш.

Последно уредено:
Гуглал слики од 1999 при добиен црвен картон каде што скоро од секој играч може да се најдат такви слики за да не убеди очајно дека не е добар играч за ротации и за замена на првотимците и да се вмеша очајно во муабетот мој со Клипот дека Рафиња има голем дел на вина после одиграни 8 лигашки кола и 3 кола во ЛШ за тоа што не доминираат Баерн како што доминираа пред неколку сезони уште од стартот.

Човекот и лани на стартот од сезоната после 7-8 одиграни (со тренерот Бош) при супер старт на Дортмунд беше преактивен во подфорумот фудбал со прејакиот и финиот тим Дортмунд и лошиот и злобен Баерн за да после веќе во ноември ги почне прославите на божиќните празници (кои во Германија ги слават крајот на декември) и го снема од подфорумот фудбал повеќе месеци па тоа да му биде оправдание заради исчезнувањето од подфорумот фудбал.

Абре знајме дека си прв ебач зато те немат со месеци.

Се гледа дека тимот игра против Ковач. Нема да ја преживее сезоната.[DOUBLEPOST=1541268808][/DOUBLEPOST]
DrF0h7PW4AAohzG.jpg

Жената Милер на Инстаграм постира:

„Поќе од 70 минути му требаа дур му дојде светла мисла/заклучок“ (слободен превод)

Почнаа госпоѓите да коментираат против Ковач.[DOUBLEPOST=1541286914][/DOUBLEPOST]
45463039_1097677453722631_8630643730845532160_n.jpg

Мудрост на колото: Последните осум шутеви во Бундеслигата испратени кон Мануел Ноер завршија во голот.

Последно уредено:
Херта - Баерн
Дортмунд - Вердер

во следното коло на купот. Добри партии ќе бидат. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom