Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навреда се бомбите бе Стелт, испаѓа дека секој шеик е самоубиец и дека прави алахакбар кај стигне. Да се маскирал само во шеик ок, ама вака невкусно изгледа затоа што сепак е јавна личност.
А и онака просечен играч е и ништо посебно не е ко фудбалер, убаво вика Игорче игра зашо пола Баерн е повреден. Не викам дека не му се најде на Баерн и дека е некој очај од играч ама ништо повеќе од просек.
Добро де, ја спомнав и маската и неговите фудбалски квалитети. Немаат врска тоа е точно, ама мислам дека Ули Хенес малце ко да го прецени во неговиот претходен пост.Ај сега прочитај што сум пишал пак, па ти влагаш у минус по писменост и граматика и семантика.
Сум пишал каква врска имаат фудбалските квалитети со маската, земал ми објаснува зошто маската е лоша/навредлива ццццц
Што не е јасно?
Добро де, ја спомнав и маската и неговите фудбалски квалитети. Немаат врска тоа е точно, ама мислам дека Ули Хенес малце ко да го прецени во неговиот претходен пост.
Да, ја знам дека е злато вреден играч последните сезони за Баерн. Се познава дека не си го гледал одамна Баерн, а и онака не е редовен стартер. И на двете страни ги покрива бековските позиции одлично при ротации и повреди. Против АЕК беше играч на натпреварот. Супер позитивен лик е и го поштуваат многу соиграчите така да, да го спомнеш него како виновен за тоа што паднаа малку е смешно.
Ој работи нешто биди корисен.Што се смееш бе, те уќуткаа како мумија
Ој работи нешто биди корисен.