Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Шо играч е овој Аbdou Diallo? @Uli Hoeneß @Igorcemk @ЧЕНТО

Kapiten bese na mladata reprez.na Francija do 21god.
Imase kritiki za Monaco zosto lesno se razdelile od nego poso postari defanzivci imaat, a opsto davaat sansa na mladi igraci. Za okolu 5 mil.evra se preseli vo Mainz letovo. Gi nemam mnogu gledano Mainz osven hajlatsi koga gledam pregled na kolo za Bundes, no ima pofalbi za nego, a i gledam staven e vo izborot za glasanje na najdobar defanzivec vo prvata polusezona vo Bundes od Sky Sport.
Inaku koga sme kaj mladi defanzivci toj od Stuttgart, Benjamin Pavard mi se povekje dopagja i vekje bese povikan od Deschamp vo reprez.na Francija na posledniot sobir. No, i povekje gi imam gledano Stuttgart zatoa mozebi podobar vpecatok mi ostavil Pavard nego Diallo. Procitav i jas nekade deka go sledite Diallo i deka mozebi ke probate da go kupite.

Луѓе ќе ја гасат Еуроспорт нашиве кабелски оператори, ќе останеме без Бундес изгледа :/

Луѓе ќе ја гасат Еуроспорт нашиве кабелски оператори, ќе останеме без Бундес изгледа :/

Така и јас прочитав на темата за кабелските тука на форумот. Сега на стримови ќе мора да гледам :(:mad:

Зар на сите ќе ја гасат? и зошто?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Штета, сеа сите 3ца што навиваат за Баерн на форумов ќе треба да бараат стримови.

Па не само Баерн, и другите ги гледам, по 5 натпревари пренесуваа за викенд.

Ич не ми се за Бундеслига, туку каде ќе гледам зимски спортови? Сериозна и веродостојна е информацијава?
Точна е за жал :tapp: фудбал се наоѓа лесно на стрим, ќе се искичмиш саат, саат и пол пред лаптоп ама нема поголем мерак од тоа на ТВ да си гледаш зимски спортови за празници. Нека убацат едно 20+ Пинк канали.

Де бе да им ебам мамицата, Еуроспорт ја емитуваа уште пред 15 години, сеа нашле да ја укинуваат. Зашто? Има некоја причина?

Кај ќе го слушам братот Бањац сеа? Хумелс-Боатенг-Хумелс-Ману Нојер-Хумелс-Хави Мартинез сјајно игра Бајерн... :D

Точна е за жал :tapp: фудбал се наоѓа лесно на стрим, ќе се искичмиш саат, саат и пол пред лаптоп ама нема поголем мерак од тоа на ТВ да си гледаш зимски спортови за празници. Нека убацат едно 20+ Пинк канали.

Фала на инфо, ги прочитав последните страни од соодветната тема, јас додуша сум на локална кабловска, така да не знам како за нас ќе се одрази ова, но ако двата најголеми провајдери ги укинат овие канали, не знам како оди тоа со локалните оператори

Бреј, живото нема да биде тоа без скаузерите побратими што ги слушам како објаснуваат за Ливерпул на Дармштад - Хофенхајм.

Dolaze nam sjajne vesti iz Premier Lige...

Sta, povredio se Lovren? :D

Никад нема да заборавам како имаше некое у-17 светско првенство у лето за жени(девојчиња),играа казакстан со некоја шкљ репка, кај аут линијата чекаше да влезе у игра една добро крцкалче и едниот од овие лудаците изеде гомна "заиста је лепа ова (и го кажа името)" ... Хаха... и после му текна дека не смееше да го каже тоа пошо се малолетни .. се извинуваше 5 минути лудакот :D
јаоооооооо заиста сам погрешио... :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom