Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не се лажам минатата чист гол му поништија и им скинаа 2 поени.

Мислам дека Кагава беше во мал офсајд кој асистираше за Обамејанг. Ако мислиш на тоа. Исто така мислам дека не требаше пенал за Дортмунд да досуди. Ројс малку со рака играше откако ја прими топката и откако ја нафрли на дефанзивецот на Хофенхајм не му беше испружена раката за да се свири пенал. За нивна среќа Оба го промаши пеналот.

Хофенхајм ако завршат 4ти, а веројатно така и ќе биде тешко дека ќе поминат преку Плеј Офот за ЛШ, боље Дортмунд да им го остапеше третото место.:D

Хофенхајм ако завршат 4ти, а веројатно така и ќе биде тешко дека ќе поминат преку Плеј Офот за ЛШ, боље Дортмунд да им го остапеше третото место.:D

Подобро ќе беше. Во Саботата прв пат навивав против Дортмунд во Бундес лига, сакав и јас Хофенхајм да бидат 3.
Може во плеј оф Хофенхајм на мина да налета. Мислам дека може да им се падне некој клуб од Холандија Ајакс/ Псв што не е за занемарување.

Подобро ќе беше. Во Саботата прв пат навивав против Дортмунд во Бундес лига, сакав и јас Хофенхајм да бидат 3.
Може во плеј оф Хофенхајм на мина да налета. Мислам дека може да им се падне некој клуб од Холандија Ајакс/ Псв што не е за занемарување.
Холандска екипа ќе им биде премија, ако им се падне шпанска, англиска, италјанска екипа ќе бидат отворени.

Колку лошо за Хофенхајм толку лошо и за Севиља, Сити/Ливерпул/Арсенал и Наполи/Рома. Сигурен сум дека и тие ќе сакаат да ги одбегнат Хофенхајм за противник. Секако нема што да загубат Хофенхајм, и со ЛЕ ќе бидат задоволни како прва година во Европските купови.

Колку лошо за Хофенхајм толку лошо и за Севиља, Сити/Ливерпул/Арсенал и Наполи/Рома. Сигурен сум дека и тие ќе сакаат да ги одбегнат Хофенхајм за противник. Секако нема што да загубат Хофенхајм, и со ЛЕ ќе бидат задоволни како прва година во Европските купови.
Сите овие се подобри од Хефенхајм што ги наброја, не би имале проблем да ги минат нарочито кога најдобрите двајца играчи ќе идат кај вас. Суле им е столб едноставно, незнам како ќе го заменат.

Ги поеба судијата Брих против Дортмунд, и самиот им се извини на Хофенхајм после утакмицата гол од офсајд, непостоечки пенал.. Џабе извинувањето ако им се падне некој тежок противник и испаднат уште во квалификации и ќе ги кошта мин 15 мил за пласман башка се тоа што си носи со играње во ЛШ

Многу сте загрижени за Хонфенхајм. Ако е до мене поарно пинг понг нека играат место фудбал. И да влезат во ЛШ ќе бидат прегазени. Годинава играат над нивните квалитети а и користат од слабоста на другите тимови во лигата.

УТАКМИЦА НА ГОДИНАТА . РОБЕН МАШИНА на овие години ваков спринт у 95

Хамбург-Вофсбург во последно коло :duel:

Хамбург-Вофсбург во последно коло :duel:
На Волфсбург ке му биде доволно и нерешено.(ако остане вака сега со оваа утакмица против менехгладбах која е прекината).....Неможам веќе да ги гледам ХСВ во бундес.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom