Бундеслига на Еуроспорт

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893

еве ви програма за српскиот еуроспорт , но да се разбериме има два српски :wink:

знам дека има два еуроспорт 2 српски едниот даваат бундеслига и тој е на maxtv и си рекламираат бундеслига они а ние на телекабел што сме останавме без никаков пренос затоа прашував некако ако може да се напраи да ни се уклучи некако да гледаме бундес

знам дека има два еуроспорт 2 српски едниот даваат бундеслига и тој е на maxtv и си рекламираат бундеслига они а ние на телекабел што сме останавме без никаков пренос затоа прашував некако ако може да се напраи да ни се уклучи некако да гледаме бундес

тоа со кабловскиот оператор ке си разговараш ја појма немам, и јас не глеам бундес лига а оваа година како и ланската е интересна

Ништо од ова изгледа ниедна тв од Македонија нема откупено права за пренос на Бундеслига.Ни на Еуроспорт нема ништо овој викенд немаше натпревари:toe:

ЈАс сум на каблетел и нема бундес лига на никој канал.Никој не пренесува како мозе БУНДЕС лига.Една од најсилните светски лиги никој не ја пренесува.

Бундеслига овој викенд имаше на Еуроспорт 2.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom