Bundesliga 2011/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Bayern Munich

Гласови: 47 48,0%
  • Borussia Dortmund

Гласови: 38 38,8%
  • Bayer Leverkusen

Гласови: 0 0,0%
  • Schalke 04

Гласови: 6 6,1%
  • Werder Bremen

Гласови: 3 3,1%
  • HSV

Гласови: 1 1,0%
  • VFB Stuttgard

Гласови: 2 2,0%
  • VLF Wolfsburg

Гласови: 1 1,0%

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
да да стадионот на Дизелдорф е закон па и тој е во брзо време праен иначе боље е они да влезат у прва лига колку само педерски тепаа Херта со Хофенхајм у последно коло безвезе црвен му даде на Бабел судијата. Али и на Дизелдорф ќе им отидат најдобрите Бајстер ќе се врати во ХСВ,Лукимија и он потпиша за некој тим голманот исто не им го продолжува договорот..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
да да стадионот на Дизелдорф е закон па и тој е во брзо време праен иначе боље е они да влезат у прва лига колку само педерски тепаа Херта со Хофенхајм у последно коло безвезе црвен му даде на Бабел судијата. Али и на Дизелдорф ќе им отидат најдобрите Бајстер ќе се врати во ХСВ,Лукимија и он потпиша за некој тим голманот исто не им го продолжува договорот..
Значи според тебе и двата тима не заслужуваат да играат во Бундеслигата, Херта педерски тепала, а колку пати и несреќно загубија бодови :cautious:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Значи според тебе и двата тима не заслужуваат да играат во Бундеслигата, Херта педерски тепала, а колку пати и несреќно загубија бодови :cautious:
Па тука се некаде али според мене Дизелдорф повеќе заслужува а тоа што ќе им отидат играчите е веќе друга работа

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.537
Поени од реакции
22.195
Лукимија има подпишано за Келн ама само за прва лига па мислам ако влезе Фортуна дека ќе остане. Бајстер се враќа во Хамбург пошто беше позајмен во Фортуна. Иначе Херта е умрен тим и Рехагел е тренер, не од вчера, туку од задвчера. Само ќе добие Херта големи финансиски проблеми ебати клубот задолжен до гуша како градот. Иначе Фортуна е клуб со голема традиција, во времето Дарко Панчев играше тука заедно со легендраниот Пруциец Франк Мил.
И да надополнам дека култната Германска Рок-група Die Toten Hosen се големи фанови на Фортуна и таа група има напишано најпопуларна Анти-Баерн песна Ich würde nie zum FC Bayern München gehen. ;)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
И да надополнам дека култната Германска Рок-група Die Toten Hosen се големи фанови на Фортуна и таа група има напишано најпопуларна Анти-Баерн песна Ich würde nie zum FC Bayern München gehen. ;)
На Боби втората најсимпатична екипа после Баерн :facepalm:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.537
Поени од реакции
22.195
На Боби втората најсимпатична екипа после Баерн :facepalm:

There's not much in the world
You could abide by
Some says it's love
Maybe that's true
And there's always God
If there's nobody else
Others believe in nothing
Life has made them hard

So much can happen
So much can happen
There's just one thing I know for sure:
Never in my life I would go to Bayern Munich

I mean, if I was 20
And supertalented
And Real Madrid had already asked me
And the boys from Manchester
And I had also played for Germany already
And were mentally fit
And Uli Hoeneß would come
To ask me

I would not open the door
Because for me it's out of questions
To spoil my character
Among people like the Bavarians

I just wanted to clarify this
So that we are on the same level
I have nothing against Munich
I just would never go to Bavaria

Is something like his really necessary?
Isn't life much too beautiful?
To throw oneself away
And go to the FC Bayern

So much can happen
So much can happen
No matter how hard my fate was
I would never go to the FC Bayern Munich

What kind of parents do you need to have
To be so spoiled
To sign a contract
With this sh*t team?

We would never go to the FC Bayern Munich!
Never go the Bavarians!
We would never go to the FC Bayern Munich!
Never go the Bavarians!

Огромна хејт-песна
--- надополнето: 10 мај 2012 во 23:47 ---
Панкери никакви се тие, не мешај!!!
Ama dosta popularni

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Иначе Херта е умрен тим и Рехагел е тренер, не од вчера, туку од задвчера. Само ќе добие Херта големи финансиски проблеми ебати клубот задолжен до гуша како градот.
Сето тоа е поради Прец, Бабел да останеше ќе го средеше тимот да му дозволеа двете функции и менаџер и тренер како што е сега во Хофенхајм

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Штета што Сент Паули не влезе во бараж,многу добар тим се и според мене се подобри и од Херта и од Дизелдорф,ваљда ќе влезат догодина.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Штета што Сент Паули не влезе во бараж,многу добар тим се и според мене се подобри и од Херта и од Дизелдорф,ваљда ќе влезат догодина.
Ги имаш гледано оваа сезона во 2-та Бундеслига?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
I hate this comments :cautious:

Ако беа подобри ќе беа во прва лига... :rolleyes:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Оваа песна највеќе си ја пеат играчите на Шалке али тогаш Ноер ќутеше не пееше

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ги немам глеано јас ама исто многу сакам да влезат. Буквално КУЛТ се во Германија! (y)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ги имаш гледано оваа сезона во 2-та Бундеслига?
Да ги гледав едно 5-6 пати и ми оставија многу добар впечаток затоа и така напишав и гледав последно коло Дизелдорф дома кога играше 3-3 со екипа за ништо што не и треба и играа на бод како некои педерчиња а Ст Паули победи 5-0 со Падербон а требаше уште 4 гола да даде да биде трет :)

Kajgana Shop

На врв Bottom