M
Mario Gómez
Гостин
Робен црвен картон? WTF? Леле ЛЕ ќе играме озбилно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];4206623 напиша:Робен црвен картон? WTF? Леле ЛЕ ќе играме озбилно.
Мене не би ме зачудило и ЛЕ да играме,ваква незаинтересираност и анемичност во играта на Баерн ја немам забележано последниве 15 години.Моралот е скрос изгубен.Среќа што го бркаме Хановер а не некое позвучно име,ама и со нив ќе биде тешка борбата.
Ајде честито титула на Дортмунд. Само си мислам дека до година ќе паднат многу исто како Шалке и Волфсбург дека ефтино ќе го дадат Сахин и останатите подобри
Спротивно мислам јас дека ке донесат уште некој играч и дека следната година ке имаат добра сезона.Тешко дека ке си заминат играчите ЛШ изборија бар следната година ке останат сигурен сум.
Деде се прости од фудбалот.
Ајде честито титула на Дортмунд. Само си мислам дека до година ќе паднат многу исто како Шалке и Волфсбург дека ефтино ќе го дадат Сахин и останатите подобри
Боби[Мкд];4223425 напиша:Нема играч да си замини од Дортмунд, све испродолжија договорите освен Сахин кој и да не продолжи уште вгодина ќе игра сигурно во Дортмунд.
Инаку прво засилување ќе им биде Марко Ројс, еден од подобрите младинци во Германија, кој ќе се врати во родното место.