Bundesliga 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Bundesliga

• Вкупно гласачи
    179
Робен црвен картон? WTF? Леле ЛЕ ќе играме озбилно.

Мене не би ме зачудило и ЛЕ да играме,ваква незаинтересираност и анемичност во играта на Баерн ја немам забележано последниве 15 години.Моралот е скрос изгубен.Среќа што го бркаме Хановер а не некое позвучно име,ама и со нив ќе биде тешка борбата.

Мене не би ме зачудило и ЛЕ да играме,ваква незаинтересираност и анемичност во играта на Баерн ја немам забележано последниве 15 години.Моралот е скрос изгубен.Среќа што го бркаме Хановер а не некое позвучно име,ама и со нив ќе биде тешка борбата.

епа да ги немавме Рибери, Робен и Гомез ке се боревме за опстанок со Штутгарт, Волфзбург и Ст.Паули.

Очекувам летото да си заминат многу играчи од Баерн а и да дојдат многу подобри играчи

Ајде честито титула на Дортмунд. Само си мислам дека до година ќе паднат многу исто како Шалке и Волфсбург дека ефтино ќе го дадат Сахин и останатите подобри

Ајде честито титула на Дортмунд. Само си мислам дека до година ќе паднат многу исто како Шалке и Волфсбург дека ефтино ќе го дадат Сахин и останатите подобри

Спротивно мислам јас дека ке донесат уште некој играч и дека следната година ке имаат добра сезона.Тешко дека ке си заминат играчите ЛШ изборија бар следната година ке останат сигурен сум.
Деде се прости од фудбалот.

Спротивно мислам јас дека ке донесат уште некој играч и дека следната година ке имаат добра сезона.Тешко дека ке си заминат играчите ЛШ изборија бар следната година ке останат сигурен сум.
Деде се прости од фудбалот.

И јас мислам исто. Можеби нема повторно да ја освојат титулата но ке се борат до последен здив. Не верувам дека ке имаат толку лош пад.

Sahin moze da go napusti Dortmund letoto za 6 milioni evra i golemi se sansite toa da go napravi, Real M. i Inter se zainteresirani, no mislam deka drugite igraci nema da go napustat Dortmund i ne veruvam deka Dortmund ke padne kako Wolfsburg i Stuttgart tuku i vo slednite godini ke go gledame Dortmund vo bitka za titulata so FC Bayern a i ke gledame mnogu interesni vozbudlivi natprevari pomegju niv kako sto bese toa slucajot od 90-te pa nekade do 2003-2004 god.

Нема играч да си замини од Дортмунд, све испродолжија договорите освен Сахин кој и да не продолжи уште вгодина ќе игра сигурно во Дортмунд.

Инаку прво засилување ќе им биде Марко Ројс, еден од подобрите младинци во Германија, кој ќе се врати во родното место.

Боби[Мкд];4223425 напиша:
Нема играч да си замини од Дортмунд, све испродолжија договорите освен Сахин кој и да не продолжи уште вгодина ќе игра сигурно во Дортмунд.

Инаку прво засилување ќе им биде Марко Ројс, еден од подобрите младинци во Германија, кој ќе се врати во родното место.

Ако биде така добар потег на Борусија. Го имам гледано и е доста добар. Башка и ке испаднат Менхенгладбах ке го земат евтино.

Лол денеска играле Фрајбург-Хановер...

Хановер води 2-0 на полувреме. :(

Кои будали се овие коментаторите од Еуроспорт,и колку се само против баерн :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom