Bundesliga 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Bundesliga

• Вкупно гласачи
    179
Ете го оној пад на Дортмунд кој што го зборев,ама за жал не бевме кадарни да го казниме...

Ете го оној пад на Дортмунд кој што го зборев,ама за жал не бевме кадарни да го казниме...

Не баш пад ама не тепа ко во првиот дел од сезоната, без потреба оставаме бодови но реално сме само со еден пораз. Да беше Баерн поблиску до нас ќе имавме паника, за тоа сум убеден ама вака со Леверкузен зад нас сепак не е толку страшно. Оф какво коло, Мајнц да не го видам, најнеферски тим во Германија. Срамота.

Добар автогол на Мецлдер. Мислев дека ќе бидат кадарни да им се спротивстават на Леверкузен, ама ништо. Изгледа само на ЛШ се настроени сезонава Шалке. Ама и таму ќе го испијаат.

Добар автогол на Мецлдер. Мислев дека ќе бидат кадарни да им се спротивстават на Леверкузен, ама ништо. Изгледа само на ЛШ се настроени сезонава Шалке. Ама и таму ќе го испијаат.

Ја играв 2:2 точен резултат :)

7 бода, следното коло со Хановер, оф лелее нервози на крај без потреба

Боби[Мкд];4167448 напиша:
Ак не го тепате Хановер ќе ве ебиме.

само ако тепате вие наредно против Баер Леверкузен :smir:

od 2012/2013 Germancite se vrakaat so 4 tima vo liga na sampioni toa e super Bundesliga e se povozbudliva sekoja godina ima mnogu kandidati za titulata i nema favoriti vo natprevarite,dobro sea malce se izdvoj ja nekoj timovi no sepak Bundesliga i Premier Liga se najvozbudlivi i najinteresni za gledanje.Spancite se znae ili Barca ili Real.Vo Anglija sekogas ima najmalce 4 kandidati za titulata..

Знае ли некој зошто се прекина утакмицата Сент Паули-Шалке ?

Го удрија помошникот по глава со пиво.

Ја прекинаа или е завршена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom