Bugatti Veyron W16, Quad-Turbocharged

• Креатор на темата Креатор на темата BoRg
  • Време на започнување Време на започнување
Naj naj dizajn ima bugatito :)

kolava e PREUBAVA. Ova da go imas i mislam ne ti treba nesto drugo... Ama ne daj boze da se cuknis so ovaa kola hehe

Де бе... И да се чукниш, ако имаш доволно кеш да ја купиш чукањето е најмал проблем. И да ја слупаш, ке си купиш нова, треба и фабриките нешто да работат :)

Нема рамно со Bugatti-то вистина нешто невидено а за коментар: NO COMMENT!!!:):):)

drugari se ubavo za kolata samo ako ja vozis dobro da ja gazis trosi 125l na 100km ima rezervoar od 100l i mozes da pomines 80km najgolema brzina e 407km na cas a nema mesto i prostor kade da ja vozis
kola samo za vo muzej

Море тој што има кеш да ја купи, ич не го боли дали трошела 125 или 150. И кој ти рекол дека троши 125? Па формула 1 има просечна потрошувачка од 50л на 100 км, што ја стискаат до даска во 60-80% од трката (зависи од патеката).

kolava Wolksvagen ( ne se smej BUGATTI e na Wolksvagen ne sum retardiran )ja pravea so zaguba od po 500 000 negde po parce a ja napravija samo za da se dokaze deka moze da se napravi :D

Не е по мој вкус дизајнот, иначе секоја чест за перформансите, ама прочитав дека гумите нема да можат да ги издржат оптоварувањата над 400 км/х повеќе од 10 минути

Море тој што има кеш да ја купи, ич не го боли дали трошела 125 или 150. И кој ти рекол дека троши 125? Па формула 1 има просечна потрошувачка од 50л на 100 км, што ја стискаат до даска во 60-80% од трката (зависи од патеката).
kolega ima statii kade sto pisuva kolku trosi ako ja vozis 400km na saat tolku trosi a koj ima kes neka ja kupi i so sreka neka mu e samo kolava ne e za da se vozi a pak kaj nas smesno a f1 trosat skoro 1L na 100

Другар, и да оди 400 каде ке ја возиш? На авионска писта. На друго место се знае колку ке возиш 240-250 (пр, во Германија каде нема ограничувања на автопатот, но не е правен за да возиш 400). Инаку повеќе колава е за гледање како саемски експонат отколку да ја испробуваш некаде. А за потрошувачката за Ф1 болидите можеш слободно да ја разгледаш темата за Ф1, па ако имаш нешто нејасно таму ке коментираме :)

Не е по мој вкус дизајнот, иначе секоја чест за перформансите, ама прочитав дека гумите нема да можат да ги издржат оптоварувањата над 400 км/х повеќе од 10 минути

Последново е точно и логично.
Неможеш којзнае колку да и го користиш тој перформанс, ама за да си ја возикаш среќно низ Њујорк, океј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom